OBESIMED- dispozitiv medical pentru tratarea obezitatii



Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania sunt peste 4,5 milioane de obezi si doar 10% dintre acestia merg la un control medical. Cauzele sunt legate atat de alimentatia incorecta, de dezechilibrul nutrientilor din diete, cat si de stresul din viata de zi cu zi.

            OBESIMED, dispozitiv medical (fibre vegetale OMTEC 19®) a carui eficacitate a fost demonstrata clinic cu rezultate remarcabile in tratarea obezitatii, patrunde pe piata romaneasca, exclusiv prin Fiterman Pharma.

            Cu acest dispozitiv medical, prezent deja in 9 tari europene, Fiterman Pharma vine in ajutorul celor care isi doresc sa slabeasca si sa adopte un stil de viata sanatos.

            OBESIMED se recomanda copiilor peste 10 ani si adultilor pentru: tratarea supraponderabilitatii de la cea usoara pana la cea severa, sustinerea unei diete echilibrate, prevenirea exceselor alimentare, pierderea substantiala in greutate, reglarea nivelului glucidelor, lipidelor si a colesterolului din sange.

            Produsul actioneaza prin absorbtia de cantitati mari de apa, formand o substanta naturala care umple stomacul. Astfel, apare senzatia de satietate si veti incepe din proprie initiativa sa mancati mai putin.

            Pentru suportul informational necesar in dezvoltarea unui regim de viata sanatos, accesati www.obesimed.ro si www.slabeste-ma.ro.

            Fiterman Pharma a luat fiinta in anul 1995 la Iasi, ca primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei. De la inceputul timid al unui laborator mic de productie de medicamente cu doar 4 produse in portofoliu, Fiterman Pharma ajuns dupa 15 ani la o companie cu peste 80 de angajati si un portofoliu de peste 60 de produse.

 

 

obezitate supraponderabilitate dieta stil de viata sanatos cura de slabire