Pedigree intra in portofoliul Senior Interactive



Senior Interactive are un nou brand in portofoliu: Pedigree de la Mars Romania.

Colaborarea a demarat printr-un proiect de design de pagina de website. Rezultatul final poate fi vazut pe: www.pedigree.ro.

“Am dat din coada de cand am auzit prima oara de acest proiect. La fel cum Pedigree se ocupa de sanatatea cainilor de la nasul umed pana in varful coditei jucause, asa am vrut si noi sa facem un site functional si frumos de la header pana-n footer. Ne bucuram ca ne-a iesit”, spune Christiana Zodila, Copywriter.

Echipa care s-a ocupat de acest proiect este formata din: Vasile Alboiu (Creative Director), Christiana Zodila (Copywriter), Alin Badiu (Art Director), Irina Ivan (Account Manager), Andrei Baiasiu (Project Manager), Ilie Vintilescu si Gabriel Atanasiu (Programare).

Din partea Mars Romania s-a implicat Diana Budureanu (Dogcare&Food Portfolio Manager – Marketing), care a declarat: “Pedigree este un brand devotat cainilor. De aceea tot ce facem este din dragoste pentru caini, fie ei mari sau mici, de rasa sau nu. Cu ajutorul Senior Interactive acum si site-ul Pedigree reflecta grija noastra pentru caini. Aici se pot gasi  informatii  despre cum sa avem grija de cainele nostru de cand face primii pasi pana cand ajunge la stadiul de adult. Pentru ca fiecare caine merita o nutritie avansata de la nasul umed la codita jucausa!”.


Mars Romania este o divizie a Mars Incorporated si in acelasi timp un pilon important al companiei in regiunea Europei Centrale si de Est. Prezenta pe piata locala inca din 1994, compania a cunoscut in ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltari din randul companiilor FMCG de pe piata europeana. Mars Incorporated - cu sediul in McLean, Virginia, S.U.A - este o companie detinuta de familia Mars, infiintata în 1911, ce inregistreaza venituri anuale de peste 30 miliarde USD. Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producatori de alimente din lume, incluzand:

 



Cea mai mare companie de dulciuri din lume (dupa achizitionarea Wm. Wrigley Jr. Company in 2008), cu marci care valoreza miliarde de dolari, precum M&M'S, SNICKERS, DOVE, MARS, EXTRA si ORBIT.

Cea mai mare companie de produse pentru animale de companie din lume, cu marci de miliarde de dolari precum PEDIGREE, ROYAL CANIN si WHISKAS.


70 000 angajati care lucreaza in peste 300 locatii, incluzand peste 130 fabrici din aproximativ 75 tari din intreaga lume.




Senior Interactive este o agentie independenta si unul dintre liderii pietei locale de comunicare digitala. La 9 ani de la infiintare, Senior ofera un mix unic de creatie si tehnologie, proiectele dezvoltate remarcandu-se prin eficienta si rezultate masurabile in business-ul clientilor.


Principalele competente sunt: interactive advertising (strategie, creatie, social media), productie digitala (project management, development digital - online, aplicatii mobile, augumented reality, implementare mecanici de promotie si integrare de sisteme) si consultanta eBusiness.


Printre clientii nostri activi se numara: Abbott Pharmaceuticals Romania (Societatea Romana de Cardiologie), Altex Romania (Media Galaxy), British American Tobacco (Kent, Vogue, Dunhill), FrieslandCampina Romania (Milli, Napolact, Dots), Henkel Romania (Schwarzkopf, Fa, Gliss, Palette), Hewlett Packard, Mars Romania, Orange Romania, Roche Romania, Wrigley Balkan East (Orbit, Airwaves, 5 Gum).


Senior Interactive crede in puterea educativa a advertising-ului, dovada fiind proiectele dezvoltate in parteneriat cu: Scoala de Valori, SOS Satele Copiilor, Anim’est, TIFF, IICMER, Fundatia Soros Romania si TechSoup Romania.


Senior a obtinut premii si nominalizari la: Mobile WebAward 2012, WebAward 2012, Gala SocietatiiCivile 2012, Best Ads 2011, Internetics 2011, Golden Drum 2011, Webstock 2011, WebAward 2010, Internetics 2010, WebAward 2009.

senior interactive pedigree digital agentie de digital mars romania