Festivalul “Cununa Petrolului”, devine o traditie la Moreni

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0in; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> 

In zilele de 18 si 19 iunie 2010, va avea loc, la Moreni, cea de-a doua editie a Festivalului – Concurs National de Muzica Usoara si Populara “Cununa Petrolului”. Evenimentul are ca scop descoperirea si promovarea tinerelor talente din Romania, prin stimularea creativitatii si talentului muzical. 


Juriul va fi prezidat de Titus Andrei, care are calitatea de invitat de onoare al evenimentului si va contine nume sonore din domeniul muzical, actori, profesori, precum si reprezentanti ai mass-media. Printre acestia se numara Nico, Ilie Micolov, Corina Dragomir, Mihai Constantinescu si Laurentiu Cazan, vedete care vor sustine si recitaluri. 


Festivalul, care a avut debutul in 2009, este primul festival-concurs din municipiul Moreni si este organizat de profesoara Daniela Calinet, director al evenimentului, coordonator al Cercului de Muzica de la Clubul Copiilor din localitate si directorul Asociatiei Culturale Scoala Art Canto Morena.

Festivalul “Cununa Petrolului” se va desfasura pe doua sectiuni: interpretare de muzica usoara si interpretare de muzica populara, la trei categorii de varste, intre 7 si 10 ani, 11-14 ani si 15-19 ani. Copiii participanti la concurs sunt inscrisi la Palatele si Cluburile Copiilor, din mai multe orase ale tarii.

Grupul de Presa SEMNAL, partenerul media principal al evenimentului, sustine si promoveaza tinerele talente, oferindu-le ocazia de a-si pune in valoare calitatile prin toate mijloacele media de care dispune : televiziune, radio, presa scrisa si agentia proprie de PR si organizare de evenimente.  

festival muzica concurs media radio PR televiziune evenimente radio populara grup presa semnal