Eastpak new arrivals 2013

    De curand, Eastpak a scos pe rafturi colectia Spring Summer 13 (SS13).
    La fel ca in fiecare an, asta inseamna o noua fata a modelelor clasice Eastpak. Atitudinea urbana si functionalitatea, cele doua calitati legendare ale Eastpak, impreuna cu print-uri florale, culori vesele si noi elemente de design fac din SS13 o colectie extraordinara.
    Suntem fericiti sa anuntam ca produsele sunt disponibile si in Romania in reteaua de parteneri Neocomm.
 
  Despre EASTPAK

    EASTPAK a fost infiintata in 1976, cand Mark Goldman a transformat compania tatalui sau, dintr-un producator de rucsaci si genti duffel pentru armata, intr-o companie lider in realizarea de solutii functionale urbane.

    De la rucsaci urbani inteligent construiti, la genti de umar functionale si trollere pentru calatorie, fiecare produs EASTPAK este realizat in asa fel incat sa duci cat mai multa inspiratie si experienta in viata de zi cu zi, fie ca iti petreci ziua in oras sau ca esti intr-o permanenta calatorie prin lume.

Despre NEOCOMM

    Neocomm este o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe introducerea de produse premium destinate posesorilor de calculatoare portabile din Romania, reprezentant exclusiv al marcilor booq, red maloo, Eastpak, si Crumpler pentru Romania.
    Mai multe detalii pe www.neocomm.ro.
    De asemenea, pentru a sta la curent cu stirile Neocomm, va puteti inscrie pentru newsletter aici: http://pressroom.neocomm.ro/aboneaza-te/

geanta laptop eastpak rucsaci urbani