Noi procese colective. Protagonistii- pagubitii USH si Ministerul Educatiei



Studentii care au fost inmatriculati in anul I, in perioada 2005-2008, la programele ID si FR neacreditate de la Universitatea ’’Spiru Haret’’(USH), au obtinut o diploma cu care nu au ce face. In conditiile in care absolventa USH Carmen Lenuta a castigat procesul cu Ministerul Educatiei, iar discutiile dintre USH si minister se prelungesc, tot mai multi absolventi isi exprima dorinta de a rezolva aceasta problema in instanta.

“ Numarul absolventilor care doresc sa depuna plangere impotriva Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru a li se recunoaste diploma si pentru a obtine despagubiri in urma preajudiciului creat a crescut. Urmand exemplul clientilor nemultumiti ai bancilor, au decis sa se organizeze in grupuri pentru a demara procese colective. Am decis sa le venim in ajutor pentru a se organiza mai usor.”, declara avocat Coltuc Marius, fondator al Casei de avocatura Coltuc si membru al Baroului Bucuresti.

Pe blogul casei de avocatura Coltuc (www.coltuc.ro/blog) poate fi gasita o rubrica dedicata acestui subiect- “Pacalitii USH”, precum si posibilitatea absolventilor care au probleme cu diplomele de a se alatura demersului prin aderarea la grupul format (pacalitiiush@yahoogroups.com), direct de pe adresa blogului. 

Pentru mai multe detalii legate de acest demers:

Av. Coltuc Marius

avocat@coltuc.ro

0745.150.894

www.coltuc.ro/blog

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a incercat si reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Ministerul educatiei coltuc Spiru Haret USH neacreditat