FashionAgenda.ro – magazinul online cu produse noi adaugate zilnic

FashionAgenda lanseaza in plin sezon de cumparaturi pentru imbracaminte, incaltaminte si accesorii o noua colectie de toamna-iarna.



FashionAgenda este unul dintre cele mai mari magazine online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, cu zeci de produse noi care se adauga zilnic pe site. Fiind un magazin complet si foarte variat, este recomandat tuturor celor care doresc sa-si cumpere imbracaminte accesibile si de calitate pentru sezonul rece. In prezent, clientele se orienteaza catre produse calitative, comode si moderne si folosesc internetul pentru a-si alege tinutele potrivite. Oferta de produse pentru toamna este pe masura asteptarilor.



Pe FashionAgenda, se pot gasi haine pentru toate gusturile, ocaziile si marimile: pantaloni, pulovere, tunici, jeansi, genti si alte accesorii, rochii, dar si produse aflate in topul preferintelor in toamna aceasta, precum vesta de blana si poncho-ul.



Magazinul online FashionAgenda are o sectiune pentru colectia noua, unde se adauga produse noi in fiecare zi, dar si reduceri periodice si de tip countdown regasite in sectiunea “Promotii” si “Super Sale”, unde reducerile pot ajunge la 60%, chiar si pentru produsele de sezon. Produsele la promotie se schimba periodic, fiind aplicat un sistem dinamic de reduceri.



Pe site vizitatorii vor gasi si fotografii ale clientelor cu diverse produse si outfituri din colectiile FashionAgenda si vor putea intreba orice despre modele, marimi si texturi in formularul de feedback, unde echipa FashionAgenda raspunde prompt la toate solicitarile. Reducerile si produsele noi care intra in stoc pot fi urmarite prin inscrierea in sistemul de newsletter de pe site.



Calitatea si varietatea produselor, preturile accesibile si reputatia impecabila au ajutat FashionAgenda sa devina unul dintre cei mai mari magazine online de fashion, plaja de clienti extinzandu-se si dincolo de granitele Romaniei.



In plus, produsele ajung la adresa stabilita in maximum 48 de ore. Pentru comenzi mai mari de 200 de RON, livrarea este gratuita. Livrarea se face prin FanCourier si produsele se pot plati ramburs sau prin transfer bancar, card si PayPal.



Despre FashionAgenda



FashionAgenda.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei, cu sute de modele noi care se actualizeaza lunar pe site. Preturile produselor sunt foarte accesibile, reducerile de pret si promotiile fiind destul de frecvente. Produsele de pe FashionAgenda sunt disponibile pentru livrare atat in Romania, cat si in statele membre UE.



 



Powered by SEO monitor