Ecalificat.ro - cursurile care iti deschid calea catre noi oportunitati

Ecalificat.ro este locul unde viata ta poate lua o alta turnura. Realitatea este ca foarte multe persoane urmeaza o facultate fara viitor, aleg ceva ce le place, insa nu reusesc sa obtina un post in domeniu sau urmeaza facultati pe care le detesta, la indicatiile parintilor si n-au nicio tragere de inima sa faca o cariera din asta. Angajatorii cauta experienta, insa nimeni nu te angajeaza ca sa o capeti si tot asa intr-un ciclu vicios si defect. Daca ai avut vreodata un vis pe care inima te impingea sa-l urmezi, acum ai posibilitatea. Un curs in urma caruia obtii calificarea de care ai nevoie pentru a-ti elibera calea de obstacole si a-ti urma visele.

Curs online de design interior

Proiectantul de decoratiuni interioare este cel care aduce la viata viziunea beneficiarului. Este un artist desavarsit, facand tot posibilul ca lucrarea sa finala sa reflecte la perfectie personalitatea si cerintele locuitorilor acelui spatiu.

Acesta conlucreaza cu arhitectul pentru ca functionalitatea si stilul locuintei sa satisfaca chiar si cerintele exigente ale clientului. Designer-ul de interioare trebuie sa combine creatia si imaginatia cu stiinta, notiuni exacte si tehnice pentru a fi un adevarat profesionist. Cursul online de la eCalificat, cu pagina oficial www.ecalificat.ro, este modul prin care poti obtine pregatirea esentiala in aceasta profesie. Intregul curs se tine pe platforma de elearning si este foarte avantajos. Inveti in ritmul tau oriunde vrei, la ora stabilita de tine, nu pierzi timp pe drumuri si poti oricand sa revezi informatiile pentru aprofundarea lor.

Acest curs te va forma in gestionarea unui proiect de amenajare in toata complexitatea sa, vei cunoaste notiuni despre spatiul de amenajare si arhitectura de baza, principii ale managementul calitatii, a gestionarii relatiilor cu furnizorii materialelor, cum sa utilizezi programele de grafica si cum sa sfatuiesti clientul in a face alegerile ideale pentru locuinta sa. Afli notiuni de geometrie, despre diferite tipuri de materiale de constructii si decoratiuni, tendintele in design-ul interior, ce simbolistica au decoratiunile si ce efecte au acestea asupra psihicului, cum sa utilizezi mai multe stiluri de decorare si multe alte informatii importante.

Acceseaza site-ul www.ecalificat.ro pentru a afla mai multe despre acest curs. 

Contact: 

E-mail: office@ecalificat.ro

Telefon: 0746165456