Din drag si grija pentru batranii nostri - Azil Botosani este locul potrivit

Daca un batran din familie este greu de ingrijit la domiciliu saustarea sa de sanatate implica nevoia de personal prezent si familia nu poateface fata sau pur si simplu pentru ca batranetea in singuratate este grea, AzilBotosani are solutia. Ofera servicii complete si profesionale de cazare siingijire pentru batrani, inclusiv pentru cei cu diverse afectiuni.

Aici, cei cazati au parte de asistenta, de servicii medicale, de cazare si diverse activitati de recreere. In pagina oficiala, Azilbotosani.ro, regasim detalieri despre acestea. 

Azilul de la Botosani pune un semn de egal intre ingrijirea si dedicarea pentru public si serviciile profi oferite. Pentru multi cuvantul in sine este o trauma si cantareste greu. Unii sunt inca limitati ca si conceptie despre ce inseamna sa internezi o persoana in etate intr-un astfel de centru. Penru ca este greu sa admiti realitatea ca nu poti avea grija de o persoana, pentru ca este peste puterile unei famili, pentru ca un anumit context social impune aceasta solutie.

Ce veti gasi la AzilBotosani 

Nu doar un loc primitor, curat si cu toate dotarile necesare pentru a face fiecare zi una placuta, ci si o echipa pe masura, dedicata si disponibila pentru nevoile celor cazati aici. Exista supraveghere non stop, asigurarea serviciilor medicale, tot ce tine de medicamentatia pe care unii pacienti o urmeaza va face parte din lista de interes a personalului.

De asemenea, apartinatorii trebuie sa stie ca toti cei cazati aici au parte de curatenie, de meniuri diverse si conforme cu starea lor de sanatate, exista spatiu in aer liber amenajat pentru plimbari si totul intr-un cadru bine pazit. Pentru cei a caror stare fizica si de sanatate le permite, pot urma un program de activitate fizica, practicand sport constant. In orice caz, evenimente pentru acest public au loc in mod frecvent, fara accesul publicului insa, ci doar la nivel intern. 

Aflati mai multe despre Azil Botosani 

Acesta poate fi locul in care batranii din familia voastra isi gasesc linistea si au parte de ingrijire minutioasa asa cum isi doresc si au nevoie. Descoperiti toate serviciile disponibile aici si deci ce va presupune in linii mari sederea aici. Asta pentru ca programul pentru fiecare in parte este personalizat.

Despre costuri si posibilitate de acces la un loc liber aici descoperiti mai intai din pagina oficiala sau luati contact cu echipa.

Contact:

Calea Nationala 243, 717110, Botosani

sfantulnicolae2020@gmail.com

0752220402 • 0752220404