50.000 euro pentru o copilarie fericita.



La cei 4 anisori ai sai, Denisa nu a avut niciodata ocazia sa ii vada pe ceilalti copii jucandu-se; nu le  poate vorbi si nu poate sa-i auda bucurandu-se de copilarie.

Fa si TU ceva pentru fetita care zambeste cu incapatanare si spera ca intr-o zi se va naste din nou. Atunci te va putea vedea, te va putea auzi, iti va putea multumi pentru nobilul gest!

Datorita rubeolei avuta de mama ei in timpul sarcinii, Denisa s-a nascut cu grave probleme la inima. Singurele lucruri care i-a dat putere sa reziste in tot acest timp a fost dragostea mamei si dorinta de viata, speranta si incredere.

Pentru a putea fi vindecata, micuta Denisa are nevoie de mai multe interventii, printre care o operatie la inima, realizabila la un spital din Bergamo, Italia. In urma unui consult, medicii au constatat ca fetita inca nu suporta o asemenea operatie. Totusi, medicii i-au scris un tratament pentru o perioada de 3 luni in urma caruia, dupa spusele mamei sale, Denisa se simte mai bine si are mult mai multa energie.

In 26 septembrie 2011, Denisa este programata la un nou consult in urma caruia medicii vor decide daca o vor opera pe fetita sau daca ea mai trebuie sa urmeze tratamentul.

Pe langa aceasta operatie pe cord, Denisa are nevoie de aplicarea unui dispozitiv de auz, operatie realizabila in Romania, si de asemenea de o operatie de cataracta.

Din punct de vedere financiar, Denisa a obtinut un ajutor de 18.360 euro de la Ministerul Sanatatii, din care s-a cheltuit 6.000 de RON pentru deplasarea in Italia si aproximativ 2.500 euro pentru tratamentul prescris. Costurile operatiei viitoare inca nu sunt cunoscute, insa suma de care are nevoie Denisa este de 50.000 euro, o suma cu mult peste posibilitatile mamei sale.

Doar cu ajutorul nostru, Denisa va putea incepe sa se bucure de o copilarie normala, alaturi de alti copii de varsta ei. Cei care doresc sa o ajute pe Denisa pot face donatii in contul Asociatiei PITICOT: RO82BTRL00501205i98626XX deschis la Banca Transilvania Oradea., cu specificatia “Pentru Denisa”

Castiga bucuria copiilor.

gest nobil fetita copilarie bucurie ajuta