Bucuresti 17.04.2013 - Eastpak Travel Line

    La fel ca restul produselor Eastpak, gama travel se bucura de aceeasi atentie la detalii si functionalitate.
    Pentru a usura impachetarea, trollerele au deschidere ampla, curele de compresie si buzunare pentru organizare eficienta.
    In Romania sunt disponibile modelele Hicks, Transfer, Cain si Spin, toate avand manere telescopice, colturi intarite si sunt fabricate din materiale foarte rezistente la uzura.
    Eastpak Hicks poate fi gasit in 3 marimi, 55, 65 si 75, acestea indicand volumul disponibil pentru impachetare: 53L, 80L si respectiv 102L pentru modelul Hicks 75.
    Eastpak Cain este un troller de cabina, potrivit pentru calatorii scurte. Are un volum de 41L, compartiment pentru laptopuri de maxim 15.6" si buzunare aditionale pentru documente si accesorii diverse.
    Toate modelele au o gama larga de culori pentru care puteti opta.
   
    Despre EASTPAK

EASTPAK a fost infiintata in 1976, cand Mark Goldman a transformat compania tatalui sau, dintr-un producator de rucsaci si genti duffel pentru armata, intr-o companie lider in realizarea de solutii functionale urbane.

De la rucsaci urbani inteligent construiti, la genti de umar functionale si trollere pentru calatorie, fiecare produs EASTPAK este realizat in asa fel incat sa duci cat mai multa inspiratie si experienta in viata de zi cu zi, fie ca iti petreci ziua in oras sau ca esti intr-o permanenta calatorie prin lume.

http://www.eastpak.com

    Despre NEOCOMM

    Neocomm este o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe introducerea de produse premium destinate posesorilor de calculatoare portabile din Romania, reprezentant exclusiv al marcilor booq, red maloo, Eastpak, si Crumpler pentru Romania.
    Mai multe detalii pe www.neocomm.ro
    De asemenea, pentru a sta la curent cu stirile Neocomm, va puteti inscrie pentru newsletter aici: http://pressroom.neocomm.ro/aboneaza-te/

travel line trollere