Un nou magazin de bijuterii in Timisoara

Recent, Timisoara a devenit gazda unui nou magazin Valmand, de unde toti banatenii isi pot cumpara inele de logodna de cea mai buna calitate. Magazinul promite preturi cel putin decente si o calitate deosebita pentru fiecare material folosit. Dupa succesul avut de magazinul din Bucuresti, magazinul din Timisoara este o certitudine, care completeaza inclusiv cererea online.



De ce sa alegi Valmand?



Sunt multe motive, insa le vom enumera pe cele principale:





 Cumperi bijuterii dintr-un magazin de traditie. Nu mai putin de 30 de ani au trecut de la aparitia conceptului si din momentul in care povestea a inceput. De atunci, experienta si-a spus cuvantul asupra persoanelor din spatele Valmand si asupra bijuteriilor produse de noi.

Poti face bijuterii la comanda. Spre deosebire de alte magazine de bijuterii, la Valmand iti poti face bijuterii la comanda, fie ca este vorba despre bijuterii din aur sau din platina .

Toate materialele vandute de noi sunt de buna calitate. Avem certificari pentru fiecare piatra pe care o comercializam si pentru fiecare piesa din metal pretios. Stim ca este foarte importanta calitatea, asadar, ne aprovizionam din cele mai bune locuri ale lumii, in asa fel incat sa oferim totul.

Beneficiezi de un suport de o calitate foate buna. Daca vrei sa cumperi un inel de logodna sau o bijuterie pe care sa o ai intreaga viata, ai tot suportul necesar pentru a face o achizitie excelenta. Iti oferim atat un suport din partea operatorilor nostri, cat si toate informatiile d care ai nevoie despre materialele si despre pietrele pretioase.