Diploma de certificare Zumba Fitness - garantia distractiei si in Romania

Zumba este programul de aerobic care imbina pasii de dans latino-american (salsa, merengue, cha cha cha, bachata etc) astfel incat tu sa simti ca iti tonifici corpul, in cel mai distractiv mod posibil. Pornind de la denumirea programului, care in Columbia inseamna “repede”, ne putem da seama de ritmul alert care se impune in fiecare sedinta. Nu este nevoie de antrenament in prealabil, instructorul de zumba iti explica miscarile iar tu nu trebuie decat sa te lasi purtat de ritm. Reusesti astfel sa arzi, la o singura sedinta, intre 800-1000 de calorii. Iar pe langa silueta, exista si alte beneficii: reducerea stresului cotidian, detoxifierea organismul. Te vei simti incarcat cu energie! Nu trebuie decat sa te echipezi cu ceva comod, in care sa te poti misca liber si cu foarte multa buna dispozitie.

 

In Romania, Zumba a aparut odata cu acreditarea primilor instructori de  catre Zumba Fitness, marca inregistrata de “creatorul” acestui program, “Beto” Perez. De atunci, fenomenul a luat amploare din ce in ce mai mult, ajungand in momentul actual sa fie cel mai cautat program de aerobic din tara. Insa, dat fiind numarul in crestere de cereri, multe sali de fitness sau scoli de dans au adoptat o metoda mai putin corecta, anume aceea de a practica Zumba fara a avea certificare. Acest lucru este ingrijorator, deoarece calitatea sedintelor de Zumba scade, diferenta dintre o sedinta tinuta de un antrenor cu certificare Zumba si unul fara, este semnificativa.

 

In tara exista foarte putini instructori de Zumba, acestia fiind localizati in Sibiu, Brasov, Oradea si Bucuresti.

 

In Bucuresti , la Joie de Vivre Dance Studio se tin sedinte de Zumba de catre Alexandra  Voicu, cea mai noua antrenoare Zumba. Sala de dans Joie de Vivre Dance Studio isi doreste sa ofere cursantilor sai cele mai bune servicii, aliniate  standardelor internationale. De aceea, conducerea scolii de dans si Alexandra Voicu au decis sa participe la cursurile de certificare tinute de catre Zumba Fitness. Proaspat venita in tara, Alexandra Voicu declara : ” Sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa particip la acest tip de eveniment. Pe langa faptul ca am primit diploma care imi da dreptul de a preda Zumba la orele mele, am intalnit oameni minunati, care inteleg beneficiile acestui program. Zumba te incarca de energie pozitiva, indiferent de limba, obiceiuri sau cultura.”

 

Zumba Aerobic cursuri de dans Zumba Bucuresti Zumba sector 2