De ce sa alegi o canapea extensibila cu 3 locuri pentru camera de oaspeti?

De regula, camera de oaspeti e acea incapere in care iti gazduiesti musafirii ramasi peste noapte. Pentru a fi sigura ca s-au simtit excelent in intimitatea caminului tau si ca se vor mai intoarce de fiecare data cu zambetul pe buze, trebuie sa decorezi camera practic si cu bun-gust, astfel incat cei care iti calca pragul sa se bucure de confort si relaxare. In locul unui pat voluminos, o canapea extensibila cu 3 locuri este alegerea excelenta, mai ales daca vorbim de o camera de oaspeti de dimensiuni reduse, in care apare nevoia de mai mult spatiu. Aceasta are rol dublu, caci poate fi utilizata atat ca o canapea comoda, cat si ca un pat ideal pentru odihna. In cele ce urmeaza, vei afla care sunt avantajele unei astfel de canapele in camera "de rezerva" din locuinta ta!

Economisesti spatiu
Pentru ca o camera de oaspeti sa fie cat mai spatioasa, alege o canapea extensibila 3 locuri pe care sa o amplasezi langa un perete, in fata televizorului. E suficient sa completezi decorul cu un sifonier simplu si elegant pentru depozitarea hainelor si o masuta de cafea pe care musafirii sa isi serveasca bauturile. Datorita faptului ca se extinde in doar cateva secunde, canapeaua se incadreaza perfect in orice tip de camera, cu atat mai mult in camera de oaspeti, unde musafirii au nevoie de spatiu. Aceasta va facilita accesul in incapere si va crea impresia unei camere aerisite.

Dispui de un loc confortabil 
O canapea extensibila cu 3 locuri in camera de oaspeti este confortabila atat in varianta standard, cat si in cea extinsa. Va fi o adevarata placere pentru musafiri sa se relaxeze exact ca intr-un living atunci cand se uita la televizor si, mai important, se vor simti excelent odihnindu-se peste noapte intr-un pat moale si incapator. Printr-o miscare lina si cursiva, o canapea extensibila cu 3 locuri se va extinde simplu si rapid.

Obtii un decor primitor
O camera de oaspeti poate fi amenajata foarte usor daca alegi sa amplasezi o canapea extensibila cu 3 locuri in centru. E suficient sa completezi peisajul cu un covor pufos, in nuante neutre, placute ochiului,  o comoda discreta si un dulap elegant pentru haine. Da o nota personala camerei cu ajutorul unui tablou  de tip portret si adauga un plus de luminozitate prin intermediul perdelelor si draperiilor in culori deschise. In ceea ce priveste canapeaua, alege un model in culori vibrante, care sa inveseleasca atmosfera si sa confere un plus de rafinament spatiului.

Mai sunt si alte avantaje de care atat tu, cat si musafirii va puteti bucura pe deplin, daca alegi sa decorezi camera de oaspeti cu o canapea extensibila cu 3 locuri. E suficient sa apelezi la magazinul online specializat Alberta Casa si cu siguranta vei gasi modelul potrivit pentru locuinta ta. Specialistii recomanda sa investim intr-un astfel de obiect, intrucat utilitatea si aspectul sau reusesc, de fiecare data, sa treaca orice test, fie ca vorbim de rezistenta sau gusturi in materie de mobilier.

canapea extensibila 3 locuri AlbertaCasa