De ce este recomandat sa cumperi prosoape de baie albe?

Indiferent că alegi prosoape de baie pentru propria locuință, pentru servicii spa, sau prosoape hotel, alegerea ta trebuie să aibă în vedere culoarea prosopului ales, greutatea acestuia, lungimea, modelul acestuia și nu în ultimul rând materialul din care este realizat.

Psihologii consideră că prosopul alb are un efect diferit asupra stării de spirit. În primul rând dorim să realizăm o călătorie imaginară, una în care persoanele dragi se află la spital, culoarea predominantă este albul, deoarece calmează, vindecă, liniștește. De asemenea într-o sală de clasă, culoarea este de asemenea albă, deoarece aduce liniște copiilor în timpul actului educativ. Majoritatea hotelurilor aleg albul, fie că ne gândim la designul interior sau la detalii precum ar fi lumânările, accesoriile, prosoapele etc. 

Cu această culoare nimeni nu dă greș, deoarece atunci când un om nu are o anumită culoare preferată, sau dimpotrivă nu îi place o anumită culoare, albul reprezintă o alegere neutră, o non-culoare percepută la fel de toată lumea, nefiind regăsită în atâtea nuanțe. Albul este culoarea rochiilor de mireasă, culoarea celor mai blânde flori, cum este ghiocelul, lăcrămioara, crinul; albul inspiră sufletul la curățenie absolută, puritate și calm interior. 

Prosoapele de baie albe sunt dovada curățeniei, a atenției pe care o are echipa hotelului pentru clienții săi. Albul niciodată nu poate păcăli, deoarece albul rămâne alb doar dacă este corect întreținut, altfel el devine bej, maroniu, gălbui.  

Ce inspiră prosoapele albe?

Se spune că albul reprezintă o culoare pretențioasă, însă noi considerăm că este o culoare demnă de respect, demnă de apreciere, de aceea îndemnăm clienții să aleagă cu inima deschisă prosoape hotel albe și sigur vor fi mulțumiți. 

Magazinul pentru prosoape Bianca, oferă clienților posibilitatea de a alege diferite culori, modele, așadar albul nu va rămâne o simplă culoare aleasă, dacă doriți să alegeți un model grecesc pentru prosopul dumneavoastră, acesta va căpăta cu siguranță o altă imagine. 

Prosoapelor albe le stă bine lângă o lumânare de culoare contrastantă, o culoare puternică care să evidențieze prospețimea acestora. Așadar puteți alege un prosop de culoare albă, alături de o lumânare maro, culoarea pământului, adăugând câteva bețisoare de scorțișoară alături, iar designul devine unul clasic și desăvârșit. Atât pentru uz personal, cât și pentru hoteluri, prosopul alb va descrie cel mai bine personalitatea dumneavoastră, deoarece doar o persoană harnică, curată, cu stil, alege această culoare rafinată și greu de întreținut. Confecționate cu dublu fir și dublă cusătură, prosoapele de baie albe se vor păstra frumoase ca în prima zi, tot ce trebuie să faceți este să le spălați separat de alte texturi și culori și să țineți cont de specificațiile mașinii de spălat. Un prosop îngrijit se observă de la depărtare, deoarece "la soare te poți uita, dar la un prosop curat, alb, ba"...!