Customer Service School isi reinventeaza interfata online



Lansata in 2008, compania Customer Service School si-a inceput activitatea de training si consultanta odata cu cresterea competitivitatii pe piata, pe de-o parte, si cresterea nevoii de traininguri functionale, cu directa aplicabilitate in business, pe de alta parte. Echipa de consultanti Customer Service School pune in slujba clientilor un total de peste 99 de ani de know-how dobandit prin experienta directa din organizatii cu un numar mare de clienti cu profile din cele mai variate, asigurand continuitate si profitabilitate.

Un business modern presupune reinventare continua a resurselor folosite, a structurii interne si a imaginii de brand, in functie de pulsul pietei, de la cele mai noi tendinte de dezvoltare la feedback-ul direct al propriilor clienti. Pornind de la aceasta gandire, Customer Service School a revenit in mediul online cu o noua interfata web mai creativa, mai utila si mult mai prietenoasa.

www.customerserviceschool.ro este oglinda personalitatii scolii noastre. Este un loc plin de caldura si imaginatie, in care ne puteti cunoaste. Aici veti gasi materiale si studii interesante din zona de business. Am evitat abordarea traditionala de livrare a unor cursuri „sablon”si am promovat un stil de invatare participativ, informal si placut. Ne-am orientat spre metodele de invatare si consultanta aplicabile, pe informatiile si experientele relevante pentru clientii nostri si pentru rezultatele acestora. Va invit sa ne vizitati online si nu numai!” – Oana Balteanu, Managing Partner Customer Service School.

Customer Service School deruleaza proiecte complexe de training si module de consultanta in domenii B2C & B2B din domenii extrem de variate, precum: asigurari, auto, bancar, servicii financiare, colectare credite, leasing, HoRECa, IT, distributie si livrare de energie, produse medicale, servicii medicale, echipamente high tech, furnizori de aplicatii si servicii, servicii manufacturiere, FMCG, telecom, cosmetice, utilitati, contracte guvernamentale, servicii de curierat etc.

Echipa de traineri si consultanti Customer Service School este formata din experti in Customer Service, Customer Care, Management Operational, Management al Resurselor Umane care se remarca prin zeci de ani de experienta, certificari internationale, viziune si dedicare.

Expertii Customer Service School ofera clientilor module moderne si variate de training si consultanta, precum: Customer Operations, Customer Care, Retail, Management & Leadership, , Retention, Complaints, Collection, Telesales, Scheduling& Forecasting, Marketing etc.

In portofoliul de clienti Customer Service School se afla branduri de renume international precum: Oracle Romania , GE Money Romania, ING Bank, ING Asigurari de Viata, Raiffeisen Bank, Accor Services, Avon Cosmetics, Ursus Breweries, Linea Directa Communications, Nokia Care, Millenium Bank, TIKSHOOV Romania etc.

 

 

 

 

training consultanta business afaceri procese operationale