Cupa Teamexpert - stafeta mountainbike si Parc Aventura, 21 oct 2012





Pe 21 octombrie 2012, la Comana (Giurgiu), va avea loc Cupa TEAMEXPERT”, un concurs pe echipe de 3 persoane. Va fi o stafeta de doi biciclisti in paralel cu un alt coechipier, ce va merge pe un traseu din Parcul de Aventura Comana. Adrenalina se va simti in aer, iar succesul va fi asigurat de sustinerea in echipa!

            Concursul se desfasoara in Parcul Comana, prin delta Neajlovului, destinat celor care iubesc miscarea in aer liber si natura. Parcul natural cuprinde Padurea Comana si Balta Comana, ambele de o frumusete naturala inedita si cu multitudine de vestigii istorice.

            Concursul va incepe de la ora 8:00. La ora 9:00 va avea loc sedinta tehnica in paralel la Mountainbike si Aventura Parc. Se vor explica regulile si penalizarile din Aventura Parc, precum si traseul si modul de desfasurare la schimbul de stafeta.
Startul se va da la ora 09:30. Programul complet il gasiti aici: http://cupa.teamexpert.ro/program/

Startul va fi in bloc. Primii care vor pleca vor fi cei de la primul schimb la mountiainbike (membrii M1). Simultan vor lua startul si cei de la Aventura Parc (M3), insa startul va fi programat la intervale de 10 minute. Timpul de parcurgere al unui traseu va fi de 30 min iar eventualele greseli vor fi penalizate. Vezi lista penalizarilor aici http://cupa.teamexpert.ro/penalizari/
Timpul final va fi timpul stafetei de la mountainbike, ajustat cu penalizarea de timp de la Aventura Parc.

Pana in prezent s-au inscris 15 echipe din diverse domenii: Audit / Finance, Electro / IT, Constructii si Promo / Events. Vezi lista echipelor aici: http://cupa.teamexpert.ro/2012/10/19/echipe/

Kiturile de start cuprind numar, produse energizante si tricou Cupa TeamXpert si vor putea fi ridicate in dimineata concursului, intre 8:00 si 9:00.


            Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Hipermarchetul Cora, Aventuria, Editura Sophia, Felt, Isostar, Calipso, FullColor, Tabere cu Suflet, Car style Group, “Miscarea pentru Sanatate”. Toti finalistii vor fi medaliati cu sprijinul Infinity Trophy.

            TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Asociatia “Tabere cu Suflet” este o Organizatie Nonprofit, care isi propune promovarea sportului si a miscarii in natura in randul copiilor si parintilor.

stafeta mountainbike parcaventura concurs echipa