Cum te poate ajuta un aparat dentar sa ai un zambet mult mai frumos?

Traim intr-un secol si intr-o societate in care se pune foarte mult accentul pe imaginea personala si pe modul in care ne prezentam lumii, astfel ca, foarte multi oameni de pretutindeni cauta solutii care mai practice de care prin care sa isi imbunatateasca imaginea personala. Atunci cand privim o persoana, de cele mai multe ori, privirile noastre se opresc fara indoiala in zona fetei, acolo unde defectele pot fi observate cu mare usurinta. Atunci cand vorbim insa despre defecte la acest nivel, de cele mai multe ori acestea apar pe fondul unor defecte din alte zone ale fetei, precum este dantura. O dantura neconforma poate avea un impact urias asupra formei fetei, chiar daca de foarte multe ori pacientiilor le vine destul de greu de crezut acest lucru.


Nu toti ne nastem cu o dantura perfecta, insa probabil ca acest aspect nu mai reprezinta o noutate sau vreun secret pentru niciunul dintre noi, insa acest lucru nu inseamna ca nu avem posibilitatea de a corecta anumite defecte, fie ele congenitale sau aparute pe parcursul vietii. Din fericire, medicina evolueaza intr-un ritm foarte alert, astfel ca stomatologia ne permite astazi sa corectam o varietate foarte larga de probleme care tin nu doar de ingrijriea propriu-zisa a danturii, ci si de anumite defecte precum sunt dintii care nu cresc in mod corespunzator. De cele mai multe ori insa, atunci cand se vorbeste despre dinti care nu sunt crescuti in mod corespunzator, recomandarea este aceea de a se opta pentru un aparat dentar, chiar daca, pentru foarte multi pacienti acesta poate parea un element de "tortura" Iata insa cum te poate ajuta un aparat dentar sa ai un zambet mult mai frumos!


Aparatul dentar indreapta pozitia dintilor.


Rolul de baza al unui aparat dentar este acela de a corecta pozitia dintilor care nu a crescut in mod corespunzator. Spre deosebire de vechile aparate dentare, care reprezentau o adevarata orare din punct de vedere estetic pentru foartem ulti pacienti, in prezent avem acces la aparate dentare care aproape ca sunt invizibile, astfel ca purtarea lor nu afecteaza in mod estetic. Este important ca un aparat dentar sa fie purtat la recomandarea medicului deoarece, in timp, probleme de dentitie se pot agrava, situatie in care lucrurile pot deveni mult mai costisitoare si mai dureroase.


Aparatul dentar te ajuta sa corectezi forma fetei.

Desi aparatul dentar nu are un impact direct asupra formei fetei, cert este faptul ca atunci cand dintii revin la pozitia normala, acest lucru va duce in timp si la corectarea formei fetei, desigur daca acest lucru a survenit in urma unei danturi nepozitionate in mod corespunzator. Astfel, purtarea unui aparat dentar nu iti va aduce avantaje doar la nivel de dentitie, ci si la nivel facial. Rezultatul final va fi fara indoiala un zambet mult mai sanatos si un plus de incredere in noi si in potentialul pe care il avem. Asadar, un aparat dentar nu este un obiect de “tortura”ci mai degraba lucrul care iti poate readuce zambetul sanatos si increderea in tine de care ai nevoie. 

aparat dentar estetica dentara Tripnheal