Unde gasim cele mai bune produse pentru ingrijirea bebelusilor si la ce trebuie sa fim atenti cand le alegem?

Chiar daca pielea bebelusilor este una care pare mereu sanatoasa, delicata si moale, in realitate aceasta este foarte sensibila si predispusa la iritatii si eczeme. Bebelusii sunt prin natura lor mult mai sensibili decat noi adulti, fapt pentru care ingrijirea acestora este un capitol atat de important din viata unui parinte. Bebelusii au nevoie speciale atunci cand vine vorba despre ingrijire, insa acest lucru probabil ca nu mai reprezinta o noutate pentru niciun parinte. Ingrijirea bebelusilor necesita foarte multa atentie din partea noastra, dar si produse pentru ingrijire speciale si de calitate superioara. Pielea bebelusului este mult diferita de cea a adultilor, astfel ca aceasta necesita ingrijire speciala zilnica, avand in vedere ca aceasta nu este inca obisnuita sa intre in contact cu diverse substante din mediu. 

Atunci cand vorbim despre ingrijire, trebuie sa avem in vedere faptul ca pielea este cel mai extins organ al corpului omenesc, ceea ce inseamna ca este si cea mai expusa la diverse substante si factori de mediu nepotriviti. O gama larga de produse de ingrijire pentru bebelusi si copii se regasesc astazi la Importdirect.ro, unul dintre cei mai bine cotati importatori de astfel de produse, astfel ca alegerea produselor de ingrijire pentru cel mic ar trebui sa fie o sarcina mult mai usoara. Iata cateva trucuri pe care este important sa le ai tot timpul in vedere atunci vrei sa oferi cea mai buna ingrijire bebelusului tau. 

Alege intotdeauna produse de calitate, special concepute pentru ingrijirea copiilor.

Pe piata regasim la ora actuala o gama foarte larga de produse pentru ingrijire, special concepute pentru a ne proteja pielea si pentru a-i oferi protectie. Situatia copiilor este putin mai delicata avand in vedere ca pielea acestora este foarte sensibila, astfel ca nu putem utiliza produse de ingrijire special create pentru adulti in cazul acestora. De cele mai multe ori, produsele pe care le utilizam noi contin numeroase ingrediente toxice care nu de putine ori inseamna alergii pentru copii. In acest sens, este deosebit de important sa ne asiguram ca alegem intotdeauna produse special destinate ingrijirii copiilor. Acestea au in componenta lor mult mai putine substante chimice, astfel ca riscul producerii unor alergii este mult mai mic. 

Nu imbaia prea des bebelusul.

Chiar daca poate de multe ori avem tendinta de a-i imbaia pe cei mici ori de cate ori se murdaresc putin, este important de avut in vedere faptul ca acest lucru nu este unul tocmai potrivit avand in vedere ca specialistii considera ca imbaierea frecventa nu face altceva decat sa indeparteze uleiul care se regaseste in mod natural pe suprafata pielii bebelusilor si care ii protejeaza pe acestia de factorii externi nocivi.Daca acest ulei este indepartat in mod frecvent de pe pielea bebelusilor acestia vor fi mult mai predispusi la agentii patogeni si desigur la afectiunile de natura dermatologica care sunt destul de frecvente in cazul copiilor mici, mai ales daca nu suntem atenti la calitatea produselor pe care le utilizam in ingrijirea pielii acestora. 

 

produse bebe si copii ingrijire bebelusi ingrijire copii produse de ingrijire bebelusi si copii