Cum sa alegem lacurile de unghii ideale

In ziua de azi este foarte important pentru orice doamna si domnisoara sa aiba o manichiura bine ingrijita si rezistenta care sa ii asigure un plus de confort si frumusete de care sa se poata bucura mai multa vreme si care sa atraga atentia celor din jurul ei.

Tocmai de aceea este important sa stie cum sa aleaga produsele de manichiura potrivite pentru manichiura sa si cum sa imbine excelent culorile lacului si gelului de unghii.

Cand vrei sa iti faci manichiura la tine acasa si sa scapi de de cheltuielile mari de la salonul de manichiura trebuie sa stii exact cum sa alegi lacul de unghii - el se alege in primul rand in functie de culoarea (pigmentul) pielii tale.

Expertii in manichiura recomanda cu incredere sa alegi un lac de unghii cu nuante care sa iti puna usor in evidenta manichiura si care sa aigure ca el completeaza excelent look-ul general.

De aceea te invitam sa citesti mai departe pentru a afla cum sa faci alegerea potrivita.

Daca in cazul in care ai pielea deschisa la culoare iti recomandam sa alegi lacurile de unghii in variatii de tip mat, glitterat sau lucioase pentru ca aceste culori se potrivesc excelent cu pielea ta. Este important sa stii ca unele nuante precum verde deschis, fosforescent sau auriu pal nu se vor potrivii si va trebui sa le eviti.

Nu iti recomandam nici culorile de tip negru sau bleumarin pentru ca ele vor intenisifica intreaga culoare a pielii.

Daca ai un pigment mai spre mediu deci nici prea palid nici prea inchis iti recomandam sa alegi nuante de lacuri de unghii de culori deschise dar si intense sau metalice.

Recomandam sa alegi nuante de roz, galben, portocaliu, indigo, albastru.

Iti recomandam in cazul in care pigmentul pielii tale este deschis la culoare sa alegi lacuri de unghii mai inchise precum cele ciocolatii, verde inchis, maro, auriu.

Dar pe langa un lac de unghii o sa mai ai nevoie de o lampa uv de unghii care sa asigure ca gelul de unghii se va usca in mod uniform si va avea o rezistenta de pana la 20 de zile cu putina ingrijire.

Acest mic aparat este foarte util pentru ca el va oferi unde uv peste gelurile de unghii si te va ajuta sa obtii o culoare de nota 10 si eleganta.

Asftel ca ajutorul lampilor de unghii Janet Nails tu vei face o mare economie de bani pentru ca nu o sa mai trebuiasca sa mergi la salonul de manichiura.

Acesta se imparte in 2 mari categorii - cele cu LED si cele cu tub. Lampile cu tub sau cu bulb sunt foarte bune pentru a fi utilizate acasa, dar dupa un anumite ore de utilizare tubul se va arde si va trebui inlocuit. Totusi are un randament foarte bun.

Dar in schimb, lampa cu LED se va potrivi excelent la salonul de manichiura pentru ca ofera randament ridicat si o rezistenta mare.

Te invitam sa descoperi si gama de geluri de unghii profesionale de la Janet Nails pentru a te bucura de confort si eleganta.

lac lacuri unghii manichiura lampa lampi geluri