Cum sa alegem gelurile de unghii-Janet Nails

 Stim ca in ziua de azi orice doamna si domnisoara isi doreste foarte mult sa se bucure de eleganta si frumusete cand vine vorba de manichiura sa. De aceea este foarte important sa dai o forma cat mai frumoasa si stilata unghiilor tale pentru ca acestea sa atraga atentia celor din jur si sa iti puna in evidenta look-ul general.

 

Astfel pentru ca tu sa te poti asigura ca ai o manichiura cat mai frumoasa si eleganta trebuie sa alegi un gel de unghii profesional-Janet Nails. Acesta iti da sansa sa dai o culoare cat mai frumoasa manichiurii tale pentru ca ea sa iasa in evidenta in mod elegant.

 

Este important sa stii ca avantajul manichiurii cu gel este ca nu trebuie sa iti mai bati capul cu ingrijirea unghiilor tale cateva zile sau saptamani pentru ca ele isi vor pastra proprietatile multa vreme.

 

Daca vei alege corect gelul de unghii tu te vei putea bucura de o manichiura foarte frumoasa care sa reziste multa vreme. Pe site-ul Janet Nails o sa gasesti o gama completa de geluri uv profesionale in diverse culori si nuante care sa atraga atentia celor din jurul tau.

 

Stiai ca sunt mai multe tipuri de geluri cu uv? Ele sunt categorisite in felul urmator:

 

- gel de intretinere - care este indicat sa fie folosit la aprox 2-3 saptamani in cazul in care unghiile nu sunt deteriorate.

 

- gel de constructie - el se foloseste in mare parte pentru a aplica unghii false si se poate utiliza si ca sablon. Pentru a aplica acest tip de gel vei avea nevoie de o lampa cu uv Janet Nails care sa usuce uniform gelul.

 

Stim de asemenea ca pentru multe doamne si domnisoare este foarte important sa isi ingrijeasca in mod corect manichiura si sa asigure o frumusete aparte cand vine vorba de unghiile lor. Unele dintre noi aleg sa isi faca manichiura acasa sau la salon.

 

Pentru a realiza o manichiura cat mai eleganta si frumoasa o sa ai nevoie de un gel de unghii si de o lampa cu uv.

 

Lampa de unghii va ajuta gelul aplicat sa se usuce mai bine si in mod uniform pe unghii.

 

Sunt doua tipuri de lampi de unghii din care poti alege precum - cele cu tup care sunt foarte accesibile ca pret si au un randament mediu - dar sunt bune de utilizat acasa.

 

Dar si lampile cu LED care au o performanta foarte ridicata si o rezistenta de top.


Descopera si gama completa de lacuri de unghii de la Janet Nails si bucura-te de manichiura de nota 10 in fiecare zi.