Cum planifici o nuntă care va fi foarte greu uitată


Care a fost cea mai distractiva nunta la care ai fost vreodata? De ce a fost acel eveniment atât de grozav? Cum aduceți nunții voastre o atmosferă distractivă și relaxată? Din păcate, nu există nici un ingredient magic care să facă totul, dar există o mulțime de lucruri mici pe care le puteți face pentru a schimba atmosfera evenimentului și pentru a face oaspeții dumneavoastră să nu uite niciodată această nuntă!

1. Evitați formalitățile unei nunți clasice, normale Nunțile tradiționale sunt cam toate la fel. Nimic nu e ieșit din comun, nimic care să-ți atragă cu adevărat atenția și care să te facă să nu uiți foarte ușor acel eveniment. Formalitățile au tendința de a face pe toată lumea prezentă să simtă că trebuie să aibă cel mai bun comportament. Nu asta vrei tu pentru nunta ta. Trebuie să le permiți oaspeților să se simtă în largul lor, să nu fie constrânși de anumite circumstanțe sau situații. Încearcă să schimbi servirea standard de șampanie cu o Pina Colada, sau de ce nu cu un shot de tequilla. Încearcă să faci ceva diferit, care să schimbe atmosfera nunții tale. Pentru a putea face asta, este foarte important să analizezi foarte bine lista de invitați înainte, nu cred că vrei ca mătușa soțului tău, care e directoare la bancă, să fie întâmpinată cu tequilla în loc de șampanie...

2. Ceremonia bisericească Ceremonia poate avea un impact uriaș în stabilirea tonului pentru restul zilei, așa că faceți-o cât mai plăcută. Dacă oaspeții dvs. părăsesc ceremonia cu o stare de spirit care nu este în avantajul vostru, o vor menține pentru întreaga zi. Dacă aveți nevoie de sfaturi pentru a planifica ceremonia bisericească, vă recomandăm să cereți ajutorul unui profesionist, cu siguranță va face din această ceremonie ceva de neuitat.

3. Fiți cea mai bună gazdă pentru invitații voștri Acesta este probabil cel mai important sfat de pe listă, voi sunteți cei care setați atmosfera și tonul nunții voastre. Dacă sunteți stresați, absenți, sau dacă nu vă simțiți minunat, șansele ca oaspeții voștri să se simtă la fel sunt foarte mari. Dacă sunteți foarte prezenți, relaxați și naturali, aceste stări se vor transmite automat către cei din jurul vostru. De asemenea, făcând oaspeții dvs. să se simtă bineveniți și să simtă că fac parte din eveniment, este semnul unei mari gazde. În cele din urmă, gândiți-vă la oaspeții care nu au un mijloc de transport, puteți să le puneți la dispoziție un microbuz, în acest fel îi veți face să stea fără griji legate de modul de a ajunge acasă și îi veți face să se simtă liberi, în largul lor.

4. Adăugați puțină poveste nunții voastre Începeți prin a vă alege o tematică pentru marele eveniment. Apoi va trebui să cumpărați rochia de mireasă și costumul de mire în ton cu acea tematică. Nu puteți purta o rochie plină de bijuterii și paiete la o nuntă cu o tematică clasică. Fiți foarte atenți la culorile alese. Acestea trebuie să se potrivească perfect și să fie în concordanță cu tematica aleasă. Însă, în caz că nu doriți să organizați o nuntă cu o anumită tematică și veți merge spre o nuntă normală, tradițională, cu o rochie de mireasă albă, vă recomandăm totuși să adăugați ceva diferit evenimentului, pentru a-l face de neuitat. Puteți încerca un Cocktail Bar, pe lângă clasicul bar de la majoritatea nunților, sau puteți schimba servirea pișcoturilor și a șampaniei cu un shot de tequilla cu sare și lămâie. Încercați să fiți cât se poate de creativi, să faceți din cel mai important eveniment din viața voastră să fie unul foarte greu de uitat atât pentru voi și pentru familiile voastre, cât și pentru invitații voștri.

5. Asigurați-vă că veți avea un MC sau un DJ profesionist Chiar dacă ați apelat la o formație de muzică profesionistă sau la un solist celebru, aceștia nu vor creea atmosferă toată noaptea. La fel de important este MC/DJ-ul care va fi acolo de la începutul până la sfârșitul evenimentului. Acesta va fi cel care va invita lumea la dans, care va da viață nunții voastre! Pentru a putea alege persoana potrivită, încercați fie prin recomandările prietenilor, fie puteți apela la cei pe care ia-ți văzut făcându-și meseria la alte nunți la care voi ați fost prezenți. Dacă nu aveți succes și va trebui să alegeți pe cineva pe care nu-l cunoașteți, încercați să îi cereți un sample, un video de la un eveniment la care a fost prezent. La fel de important e ca această persoană să fie foarte creativă, să fie capabilă să schimbe starea de spirit a invitaților, să fie deschisă la idei noi.

6. Aranjamentele florale Orice detaliu este imporant. Doar așa puteți avea o nuntă de neuitat. Alegeți aranjamentele florale în funcție de tematica aleasă, în funcție de rochia dumneavoastră de mireasă, de stilul și de culoarea acesteia. Toate aceste detalii vor da culoare evenimentului, vor face ca nunta voastră să pară desprinsă din povești. Puteți opta pentru aranjamente florale așezate pe fiecare masă, așa veți crea imagine de ansamblu în concordanță cu toate celelalte detalii ale nunții voastre. Nu uitați de arcada florală de la intrarea în locație. Aceasta va fi prima impresie creată pentru invitații voștri. Încercați să faceți în așa fel încât nunta dumneavoastră să fie unică, pentru toată lumea. Orice detaliu contează. De la alegerea rochiei de mireasă, la tortul nunții, totul trebuie să fie în stânsă legătură!

Cum planifici nunta