Copertine retractabile disponibile intr-o multime de culori



Copertinele sunt sisteme eficiente de umbrire, ce confera protectie sporita impotriva razelor de soare. Acestea contribuie de asemenea, si la realizarea unui spatiu exterior modern amenajat, cu o frumusete remarcabila. Astfel ca, aceste sisteme de umbrire sunt atat practice cat si estetice, iar achizitionarea lor trebuie sa fie efectuata doar de la profesionisti.

 

Sistemele de calitate sunt acelea confectionate din cele mai rezistente materiale. Copertinele realizate din materiale calitative vor rezista foarte mult timp, iar indiferent de anotimp acestea isi vor pastra forma si culoarea. Structura din metal a copertinelor este realizata din aluminiu eloxat, iar panza care acopera aceasta structura este deosebit de rezistenta si este tratata cu solutii speciale pentru a rezista actiunii factorilor externi precum: soare puternic, precipitatii. Aceasta panza nu se decoloreaza si nu putrezeste.

 

Copertinele retractabile sunt foarte rezistente si pot fi actionate atat manual cat si electric. Aspectul modern al copertinelor ajuta la realizarea unui décor superb a curtii dumneavoastra sau de ce nu, a spatiilor comerciale echipate cu astfel de sisteme de copertine retractabile. Structura copertinelor este simpla dar foarte eficienta, permitand posibilitatea unei deschideri de pana la 3, 5 m, la o latime maxima de 9 m. Aspectul copertinelor retractabile este modern, ergonomic iar varietatea de modele si culori va ofera posibilitatea de a crea un ambient unic.

 

Indrazniti sa va remarcati printr-un spatiu amenajat intr-o maniera deosebita si alegeti sisteme de umbrire reprezentate de copertine, pentru o umbrire eficienta. Sistemele de copertine retractabile sunt utile si pe timpul iernii, acestea ajutand la protectia ferestrelor impotriva contactului cu intemperiile.

Copertine Scharx pe site-ul nostru

copertine copertina copertine retractabile copertine pret pret copertine