Continua cursurile CIEL ACADEMY, un program dezvoltat prin CIEL EDU

CIEL Romania, prin programul CIEL EDU, “Investeste in oameni”, continua seria de cursuri de vara, numite CIEL Academy.

Cea de-a doua sesiune de cursuri este destinata exclusiv studentilor universitatilor (ASE si USAMVB) si se desfasoara timp de 8 saptamani, in perioada 03.08.2017 – 30.09.2017, intervalul 10.00 - 17.00. Locul de desfasurare pentru cursurile CIEL Academy este sediul CIEL Romania, Bdul Unirii, nr.11, sect.4, Bucuresti.

CIEL Academy este programul destinat studentilor care inteleg si isi doresc, printr-un proiect de dezvoltare accelerata, sa beneficieze de expertiza specialistilor CIEL Romania! 

Anul acesta, prima sesiune de cursuri interactive a debutat in perioada 05.07.2017 - 31.08.2017, cea de-a doua serie debutand in luna august. Cursurile sunt bazate pe asimilarea unui bagaj de cunostinte aplicate pe situatii concrete, toate insotite de sesiuni de networking cu profesionisti in domeniu. 

La finalul programului, absolventii sunt recompensati cu diplome de participare, care atesta competentele dobandite. 

CIEL Academy este un program derulat de catre CIEL Romania in parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara – Bucuresti (USAMVB). ‘’Ne propunem ca in cadrul acestor cursuri sa oferim climatul eficient in care profesionistii sa impartaseasca situatii esentiale pentru un viitor profesionist, aflat la inceput de drum. Ne dorim ca experienta petrecuta alaturi de noi, sa fie intr-un climat relaxat, fara sa abordam sobrietatea unei zile obisnuite de lucru, dar sa evidentiem calitatile si atributele care ne clasifica drept profesionisti. Fireste ca nu vom rata oportunitatea de a interactiona si de a identifica conexiuni de valoare’’ a declarat Roxana Epure, Director General CIEL Romania.

CIEL ACADEMY inseamna continuarea unei traditii inceputa in 2001, respectiv a programului CIEL EDU. Prima instiutie care a beneficiat de acest program a fost Academia de Studii Economice Bucuresti. In prezent, suntem sustinatorii a peste 150 de licee si universitati din tara utilizatori ai aplicatiilor CIEL Romania in programele scolare, ca suport pentru proiecte specifice sau ca parte integranta a cursurilor de specialitate.

CIEL Romania este promotorul unui serviciu pe piata de dezvoltare de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Cu o prezenta de 25 de ani pe piata, dezvolta programe performante de gestiune comerciala, contabilitate, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. 

CIEL Romania

Bd. Unirii, nr. 11, 040102
Bucuresti, sector 4
Tel: 021 9341
marketing@ciel.ro
http://www.ciel.ro