Fundatia Focul Sacru a implinit un an de activitate



Fundatia Focul Sacru a implinit un an de activitate

 

Sambata, 03 martie 2012, la sediul Fundatiei Focul Sacru din Timisoara, a avut loc ceremonia aniversarii unui an de activitate al acestei organizatii. Evenimentul a fost marcat prin sustinerea unei slujbe religioase de multumire, membrii si simpatizantii organizatiei aratandu-si astfel recunostinta pentru ajutorul divin primit in realizarea misiunilor si obiectivelor propuse la infiintare.

Principala misiune a Fundatiei Focul Sacru o reprezinta renasterea spirituala a natiunii romane, parte integranta a marelui proiect hristic ce prevede unitatea spirituala a planetei, adica “o singura turma si un singur Pastor”, un astfel de deziderat putand fi realizat numai prin intoarcerea la credinta in Dumnezeu, reala si manifesta, a oamenilor.

“Orice ideal poseda o virtute magica, fiindca suntem legati de el si ne comunica ceva din chintesenta sa. Daca acest ideal este inalt, el ne aduce fara incetare niste particule si curenti binefacatori: din moment ce l-am format, din moment ce ne gandim la el si il iubim, el este pregatit mereu sa indrepte situatiile si, intr-o buna zi, vom intalni in viata noastra conditii noi create de acest ideal. Pentru aceasta trebuie insa sa il iubim, sa ne gandim la el, sa il hranim si, in ciuda imensitatii sale si a distantei ce ne separa de el, sa il leganam mereu in inima si in sufletul nostru.” (Omraam Mikhael Aivanhov)

 Pentru indeplinirea acestui deziderat, membrii Fundatiei si-au propus sa intreprinda toate actiunile necesare pentru dezvoltarea si  consolidarea continua a relatiilor cu toate forurile crestine prin indrumarea oamenilor catre lacasele de cult - biserici, schituri, manastiri - si pregatirea minimala a acestora in vederea descoperirii si intelegerii valorilor  crestine. In acest scop, Fundatia Focul Sacru, prin intermediul Scolii de Spiritualitate Focul Sacru, organizeaza periodic, in marile orase din Romania, cursuri de initiere spirituala care isi propun sa aduca la cunostinta celor interesati vechile invataturi zalmoxiene care au circulat pe aceste meleaguri inca din vremea geto-dacilor si care au avut la baza doua dintre cele mai importante valori crestine: Iertarea si Iubirea.

         In prezent, dupa numai un an de activitate, Fundatia Focul Sacru are un numar total de 140 de membri si filiale active in Timisoara, Craiova si Satu Mare.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0745.513544 – Ioan Toroican, membru fondator al Fundatiei Focul Sacru, e-mail: foculsacru@yahoo.com sau puteti accesa site-ul Fundatiei: www.foculsacru.ro.

initiere spirituala fundatia focul sacru invatatura hristica crestin biserica iertare iubire