Contact Center Magazine se relanseaza online




 

Revista dedicata comunitatii locale de contact center din Romania, Contact Center Magazine, si-a reinventat platforma de comunicare online. Acum cititorii se pot bucura de mai multe informatii de business, de nisa, de articole si noutati direct de la trendsetterii industriei de call center din Romania si de la cei mai importanti jucatori ai mediului de afaceri.

 

www.contactcentermagazine.ro reprezinta un website prietenos si interactiv ce reda cele mai relevante stiri, articole, evenimente si sondaje din piata de nisa, fiind un loc in care dinamica informationala este mentinuta cu si prin cititori, un real pol de comunicare, util comunitatii de call center.

 

Revista Contact Center Magazine s-a remarcat de-a lungul timpului prin articole elaborate, de specialitate, ce au atras sectoare de business variate, cu focus pe zona de contact center. Cititorii sunt profesionisti din toate nivelurile ierarhice, care sunt preocupati de dinamica de business, de noutati, de pulsul pietei locale si internationale, si de tips & tricks de dezvoltare de la experti recunoscuti din industria de profil. Cele doua editii Contact Center Magazine ale acestui an vor fi lansate in aprilie si noiembrie. Scopul revistei este acela de educare, informare si consolidare a comunitatii de contact center din Romania. Echipa redactionala isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea calitativa a acestei industrii.

 

“Contact Center Magazine reprezinta un punct de pornire si de sustinere a oamenilor de call center din Romania, un loc plin de inspiratie si dedicare, in care se incurajeaza ideile vizionare si tacticile eficiente. Ne dorim sa fim alaturi de expertii domeniului si sa incurajam dezvoltarea profesionala a celor care sunt pasionati si aspira la o cariera in contact center, pentru ca oamenii contureaza cu adevarat brandurile de succes, si nu invers”.  Madalina  Vilau – Director Editorial Contact Center Magazine.

contact center call center media revista telecom