Valoare mpreun experiena regional i tehnologia global




 

“Valoare impreuna” este numele si conceptul evenimentului care va avea loc in zilele de 22 si 23 septembrie 2011 in Iasi, la Hotel Ramada si Muzeul Unirii. Avand in spate forta si tehnologia partenerilor HP si Microsoft, compania Quartz Matrix invita in cele 2 zile ale evenimentului peste 70 de directori generali si 100 de manageri IT ai celor mai importante companii si institutii din regiunea Moldova.

 

In prima zi a evenimentului, 22 septembrie, la Hotel Ramada, sala New York, echipa Quartz Matrix, impreuna cu partenerii sai, va prezenta valoarea de business adusa clientilor prin tehnologii de cloud. Sunt invitati specialistii IT interesati de alinierea proceselor IT la cerintele de business ale organizatiilor, care vor sa aiba o imagine corecta asupra costurilor generate de tehnologia cloud. HP vine in completarea solutiilor de virtualizare cu noul concept Instant-ON necesar desfasurarii in conditii optime a activitatilor intr-o companie. Speakerii prezenti vor discuta si despre directiile noi de business din sfera calculatoarelor personale, mai ales in contextul deciziei HP de a renunta la divizia de PC-uri. In ultima parte a sesiunii vor fi prezentate tehnologiile de printing si solutiile Microsoft pentru afaceri, evenimentul reunind in acelasi loc toate diviziile functionale HP si Microsoft.

 

In data de 23 septembrie 2011, continuam seria de prezentari „Valoare impreuna”. Dupa doua secole de istorie si expertiza acumulata printr-un amplu proces de restaurare, Muzeul Unirii isi deschide portile catre Dumneavoastra. “Pentru ca ne dorim sa cream Valoare impreuna, va invit sa ne insotiti intr-o calatorie istorica prin incaperile lui Cuza, pentru a celebra experienta noastra regionala si puterea tehnologica globala a celor mai importante nume din business-ul IT - HP si Microsoft” a declarat Mihai Suchar, Directorul General Quartz Matrix. Evenimentul va avea sustinerea Doamnei Drd. Aurica Ichim, Director la Muzeul Unirii, care va evidentia conexiunea intre traditie si tehnologie. In aceeasi ordine de idei, evenimentul “Valoare impreuna” evidentiaza parteneriatul dintre clienti, Quartz Matrix si vendori.

Quartz Matrix HP Microsoft virtualizare cloud