Compleurile - piesele de imbracaminte ce definesc o toamna perfecta!

Chiar daca toamna este despre emotii la superlativ si nostalgie, nu se lasa ignorate nici temperaturile scazute cu care vine la pachet. Vantul puternic si ploile abundente nu incurajeaza pe nicio femeie sa poarte aceleasi piese de imbracaminte pe care le-a purtat in timpul verii.

In acest caz, doamnele si domnisoarele sunt sfatuite sa isi faca din timp ordine in dressing si sa pastreze doar piesele ce sustin factorul termic. Totodata, acest anotimp rece este momentul oportun pentru noi achizitii – haine si incaltamine ce se pliaza complet pe noul trend.

De ce compleurile sunt piesele de rezistenta din acest sezon?

Fiecare sezon vine la pachet cu noi recomandari in ceea ce priveste tiparul dupa care se vor compune tinutele. Schimbarile din dressing sunt destul de drastice, mai ales cand trecerea se realizeaza de la un anotimp cald la unul rece. Gecile groase, paltoanele, ghetele si cizmele sunt doar cate dintre piesele nelipsite din dressing toamna aceasta.


Printre ele, pe un loc fruntas chiar, se pozitioneaza compleurile – piese ce reprezinta eleganta prin simplitate. Nu doar aspectul lor este cel ce le-a facut pe femei sa le adore, ci si modul in care lupta cu temperaturile nu tocmai satisfacatoare de afara.

Alegerea compleului perfect devine o operatiune destul de grea atunci cand alegerile sunt limitate. De aceea, cele ce isi doresc sa faca o achizitie corecta din toate punctele de vedere sunt invitate sa consulte categoria compleurilor de la Clessidra.

Aici vor gasi o varitate de modele de compleuri. Lucrul ce le face atat de apreciate este intocmai maniera in care sunt create – tricotate doar din materiale atent alese. Astfel, purtatoarele nu vor mai avea aceeasi grija specifica toamnei cum ca le va fi frig chiar daca au imbracat o piesa calduroasa.

Nu sunt de neglijat nici tiparele dupa care compleurile sunt create. Unele sunt compuse din bluza si pantalon, altele din bluza si fusta. Totodata, modelele disponibile le dau posibilitatea doritoarelor de a alege din mai multe puncte de vedere – culoare, lungime, forma si asa mai departe. Nu trebuie uitat nici faptul ca unele se pliaza perfect pe corp, altele sunt mai evazate, iar lista poate continua.

Pe clessidra.ro se regaseste categoria dedicata compleurilor perfecte pentru aceasta toamna.