Coltare extensibile de la Alberta Casa, tot ce ai nevoie pentru caminul tau

Fie ca le amplasezi in living, in camera de oaspeti sau chiar pe hol, coltarele extensibile se numara printre cele mai cautate piese de mobilier care infrumuseteaza camera. Nu numai ca ocupa putin spatiu, dar confera un aer sofisticat oricarei incaperi si iti fac propria casa sa para desprinsa din revista. Cu atat mai mult cu cat vorbim de coltare extensibile de la Alberta Casa, magazinul online care comercializeaza mobila din lemn masiv, canapele, coltare extensibile si alte accesorii de cea mai buna calitate! 


Datorita tehnologiei, modelele de coltare extensibile pot fi acum foarte usor de manevrat, extinzandu-se doar cu ajutorul unor miscari simple. Elegante si discrete, coltarele dispun, in functie de model, de spatiu pentru depozitarea articolelor pentru dormit (lenjeria de pat) sub sezut. Unicitatea lor consta tocmai in aceasta extensie realizata integral din plasa de arcuri relaxa, fiind recomandate pentru utilizare zilnica. Si pentru a satisface pana si cele mai pretentioase gusturi, echipa Alberta Casa iti pune la dispozitie o gama variata de modele si culori care cu siguranta te vor cuceri. 
Iata cateva sugestii de modele de coltare extensibile cu specificatii tehnice inovatoare si design atractiv: 

Coltar extensibil Venice
Indiferent de locul in care alegi sa il asezi, coltarul Venice va fi un punct de atractie pentru casa ta gratie liniilor sale elegante si designului minimalist. Este robust si deosebit de confortabil, numai bun pentru zilele in care ai nevoie de odihna. Disponibil in nuante de gri petrol, nude sau maro, modelul Venice se va asorta cu usurinta cu mobilierul si restul decoratiunilor. Mai mult decat atat, acesta poate inlocui cu succes o canapea, ba chiar si un pat matrimonial. Dispune de doua spatii de depozitare si trei perne decorative, la fel de confortabile. 

Coltar extensibil Divano Angolo
Cu un design simplu si modern, coltarul Divano Angolo se incadreaza perfect in orice camera. In nuante de nude sau gri petrol, modelul este ideal pentru casele cu un design minimalist, in care primeaza bunul gust. Spatarul inalt, prevazut cu tetiere reglabile te va ajuta sa te relaxezi si sa ai parte de tot confortul. 

Coltar extensibil Twist
"Proaspat si elegant”, asa descriu specialistii de la Alberta Casa modelul Twist din seria celor mai noi coltare extensibile. Cu un design tineresc, in nuante de crem si maro, coltarul combina detalii rafinate si accente luminoase, capabile sa scoata din anonimat si sa inveseleasca orice colt al camerei. Spatios si foarte confortabil, modelul semnat Alberta Casa este cu siguranta cea mai ravnita piesa in materie de design interior. Twist se poate transforma cu usurinta intr-un pat extrem de comod, ideal pentru a-ti gazdui musafirii ori pentru a petrece timp in afara dormitorului. 

Daca si tu esti o iubitoare a designului interior, ai in plan sa iti redecorezi locuinta sau pur si simplu ai o pasiune pentru arta si frumos, viziteaza site-ul AlbertaCasa.ro si pregateste-te sa fii intampinata de mobilier si decoratiuni de calitate superioara!

coltare extensibile