ColonHelp este mai aproape de cei cu venituri mici!



Bucuresti, 24 octombrie 2011: Criza economica prin care trece intreaga lume nu ii iarta pe romani. Potrivit sondajelor, mai mult de jumatate dintre romani declara ca sunt afectati de criza. Milioane de pensionari, salariati, studenti sunt obligati sa traiasca la limita subzistentei, sa renunte la multe lucruri si uneori chiar sa isi neglijeze sanatatea din cauza problemelor financiare. „Renunta la orice, dar nu la sanatatea ta!” – este mesajul transmis de Zenyth Pharmaceuticals, care deruleaza  Promotia sociala ColonHelp pentru al doilea an consecutiv.

Noua ne pasa!

“In urma cu un an, am derulat prima promotie destinata categoriilor sociale afectate de criza si care au venituri lunare sub 800 de lei. Promotia a adus bucurie in vietile a mii de romani, care astfel au putut beneficia de efectele extraordinare ale unei cure de ColonHelp. Din pacate, situatia economica nu s-a schimbat intre timp. Aceasta a facut ca in ultimele luni sa primim nenumarate solicitari de reluare a promotiei de la persoane care au luat ColonHelp anul trecut, si l-ar mai dori si acum, insa nu si-l pot permite la pretul integral. Ne dorim sa facem o traditie din aceasta promotie. Toate acestea pentru ca noua ne pasa, iar ColonHelp este prietenul sanatatii tale“, afirma Tudor Popa, marketing manager Zenyth Pharmaceuticals.

ColonHelp aduce un zambet in viata celor aflati intr-o situatie grea!

Promotia se desfasoara in perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2011 si este destinata persoanelor cu venituri lunare mai mici de 800 de lei. Pe baza dovezii de venit, acestea au posibilitatea sa achizitioneze ColonHelp la un pret special: 89 de lei!

ColonHelp, cel mai dorit produs de detoxifiere si slabire

Oamenii au inteles ca trebuie sa puna din ce in ce mai mult pret pe sanatatea lor si tocmai de aceea ColonHelp a devenit in 2011 cel mai vandut produs din gama sa. Pe langa detoxifiere si slabire, produsul ajuta la eliminarea constipatiei, la ameliorarea balonarilor si a refluxului gastric, a simptomelor colonului iritabil, la scaderea colesterolului, la un mai bun control al glicemiei.

Mai multe detalii despre promotie pe www.colonhelp.ro sau pe e-mail: clienti@colonhelp.ro.

ColonHelp Promotie sociala Detoxifiere Slabire