SARBATORESTE REVELION 2012 LA HOTEL MINERVA & RESTAURANT NAN JING BUCURESTI

 

Pentru festivitatile de sfarsit de an Hotel Minerva va invita in doua dintre locatiile sale: Himalaya Ballroom si Restaurant Nan-Jing. Doua optiuni, stiluri individuale diferite!

 

Revelion 2012 Himalaya Ballroom – Meniu international

La un pret atractiv, de doar 139 euro de persoana (TVA inclus),  Himalaya Ballroom este locul perfect pentru petrecerea dintre ani. Festivitatile sunt programate sa inceapa la ora 22:00 si vor continua pana in zorii primei zile a anului 2012.

 Mai multe nume celebre din showbiz-ul romanesc vor intretine atmosfera cu muzica live pe toata durata serii. 

 Artistii Mircea Tiberian (pian) si Nadia Trohin (voce) vor deschide festivitatile cu un recital de muzica din perioada interbelica, pe ritmuri de jazz dinamic si improvizatie dezlantuita.

 Dupa numaratoarea de la miezul noptii si toastul  cu sampanie, Noul An incepe pe ritmuri de vals si melodii binecunoscute si indragite din repertoriul international si romanesc, intr-un spectacol muzical de exceptie, sustinut de Trupa Krypton (Eugen Mihaescu - chitara & voce; Catalin Fotin - chitara bas; Florin Iordache – vocal; Ovidiu Condrea – baterie) si Baicea Band (George Baicea – chitara, voce; Catalin Rasvan – chitara; Nicolae Georoiu -  tobe; Steve Clarke – chitara; Adrian Militaru – tobe).

Muzica populara si de petrecere, dansatori, tombola cu premii surpriza, vin sa intregeasca atmosfera unei seri de neuitat.

Cina festiva cuprinde specialitati din bucataria internationala si romaneasca  care vor fi pregatite sub atenta supraveghere a trei renumiti bucatari sefi.Preparatele culinare vor fi acompaniate de bauturi in regim Open Bar

Revelion 2012 Restaurant Nan Jing – Meniu international

La un pret de doar 69 de euro (TVA inclus), puteti intampina Noul An in prestigiosul restaurant Nan – Jing, intr-o atmosfera plina de culoare si bucurie, intretinuta de hit-uri romanesti si internationale, atent selectionate de DJ ALEX, care isi propune sa isi tina oaspetii pe ringul de dans toata noaptea.  Meniul si bauturile sunt aceleasi ca la Himalaya Ballroom.

Cazare la preturi speciale pentru oaspetii nostri

Participantii la petrecerea de Revelion vor beneficia de tarife preferentiale pentru cazare,  incepand cu 60 euro pe noapte, camera dubla (mic dejun si toate taxele incluse). Tariful include si acces nelimitat la toate facilitatile noului centru SPA  (sauna uscata, sauna umeda, Jacuzzi, sala fitness,  sala cardio si de forta). Contra cost, oaspetii nostri pot beneficia si de serivicii de masaj.

Despre Hotel Minerva

Situat in centrul Bucurestiului, intre Piata Romana si Piata Victoriei, Hotel Minerva se bucura de o locatie de top la doar cativa pasi de toate atractiile turistice si culturale ale acestuia si de cele mai mari centre de afaceri si comerciale.

Aflat in vecinatatea retelei de transport public (metrou, autobuze, troleibuze, gara, autogara, express-uri cu linie directa spre Aeroporturi), Hotelul Minerva va ofera acces facil spre toate zonele majore de interes din Bucuresti si din tara, indiferent ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau cu scop turistic.

Camerele hotelului, mobilate in stil clasic sau modern, va invita sa va simtiti confortabil, fiind dotate cu toate facilitatile de care aveti nevoie: minibar, seif, cablu TV/, telefon direct (cu linie nationala si internationala), aer conditionat cu reglare individuala, conexiune internet wireless, uscator in baie, sistem de acces electronic pe baza de cartela.

Diversitatea de preparate culinare servite in restaurantul hotelului, varietatea de cocktail-uri alcoolice si nonalcoolice, facilitatile de relaxare si recreere, precum si serviciile excelente oferite de personalul amabil al hotelului, va vor face sederea la Hotel Minerva de neuitat.

www.minerva.ro; www.restaurantnanjing.ro

 

revelion 2012 revelion 2012 Bucuresti meniu revelion 2012 oferta revelion 2012 oferte revelion 2012