Clinica noua, atentie sporita pentru clienti - Hilmi Medical Center

Hilmi Medical Center este o clinica medicala privata Bucuresti cu multiple specialitati, unde se pune accent in special pe obstetrica-ginecologie, dar se ofera si servicii de dermato-cosmetica. 



Profesionalismul si calitatea serviciilor clinicii sunt prioritare, insa acest lucru nu este sinonim cu neglijarea nevoilor si grijilor pacientilor. Personalul Hilmi Medical Center este apropiat de clientii sai, deoarece, inainte de statutul de pacient sau de client este apartenenta la umanitate, iar acest detaliu ajuta la sporirea grijii fata de cei care apeleaza la serviciile clinicii. 

In aceasta directie a fost infiintat si Serviciul cu Clientii, unde se pot face si rezolva punctual eventualele reclamatii. Angajata din spatele biroului se afla acolo si pentru simpla comunicare cu pacientii Hilmi, ceea ce ajuta clinica la optimizarea serviciilor, dar si la imbunatatirea imaginii in fata clientilor.

 

Hilmi Medical Center invita periodic medici straini pentru consultatii, schimbul de experienta fiind unul benefic atat pentru personalul clinicii, cat si pentru clientii sai. 

Clinica Hilmi Medical Center este in plina expansiune: in martie si-a deschis portile catre alte ramuri: stomatologia si urologia. De altfel, in cadrul clinicii sunt organizate periodic campanii: Octombrie este Breast Cancer Awareness Month si este planuita o campanie cu consultatii gratuite. 

Aceasta clinica este diferita fata de concurenta prin grija sporita pe care o poarta clientilor sai, prin eforturile depuse pentru multumirea lor, dar si prin varietatea specialitatilor carora se dedica (stomatologie, obstetrica-ginecologie, medicina generala, psihologie, endocrinologie, ORL, ecografie, dermatologie, urologie, medicina muncii) fara a ignora latura estetica a clientilor sai (ofera si servicii de dermato-cosmetica).  



Calitatea serviciilor si pregatirea cadrelor medicale asigura multumirea clientilor, iar in completarea acestora, Hilmi Medical Center ofera optiunea realizarii unor abonamente medicale, sub infatisarea unor carduri proprii, personalizate si adaptate necesitatilor si preferintelor clientilor. 

Pentru detalii despre Hilmi Medical Center si serviciile oferite, accesati site-ul sau pagina de Facebook



Despre Hilmi Medical Center 

Hilmi Medical Center este o clinica medicala privata din Bucuresti care exista pe piata romaneasca din martie 2012 si este in continua expansiune. In martie 2013 s-a deschis o noua ramura a clinicii, dedicata stomatologiei – completarea ramurilor de practica medicinala si calitatea serviciilor prestate sunt prioritatile Hilmi Medical Center. 



Powered by SEO monitor