Cele mai importante 3 beneficii nestiute ale jucariilor erotice

Iti vine sau nu sa crezi, jucariile erotice au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri, cu toate ca par a fi inventii ale lumii moderne. Obiectele falice au devenit populare in Grecia antica si exista chiar si dovezi clare ca romanii le-au produs in masa pentru a le comercializa, iar acum diversele modele de vibratoare la preturi atractive pot fi achizitionate intr-o varietate de forme, culori si cu functii diferite. Popularitatea acestor jucarii sexuale se datoreaza si numeroaselor beneficii pe care le au, atat atunci cand sunt utilizate pentru placerea inviduala, dar si cand sunt folosite pentru a condimenta relatia de cuplu. Afla doar cateva dintre cele mai importante 3 beneficii nestiute ale acestora!

Iti poti explora sexualitatea cu ajutorul jucariilor sexuale

Jucariile sexuale se afla printre obiectele preferate ale persoanelor singure, care nu sunt implicate intr-o relatie, dar deopotriva se potrivesc si celor care vor sa aduca ceva nou in relatia cu partenerul de viata. Unul dintre motivele pentru care acestea sunt atat de indragite este ca, cu ajutorul lor, iti poti explora propria sexualitate. Concret, folosindu-le, ai ocazie sa iti cunosti mai bine corpul, iti poti identifica zonele erogene si te poti bucura de senzatii pe care, poate, nu ai avut oportunitatea de a le resimti alaturi de partenerii pe care i-ai avut. Acest lucru este extrem de benefic pentru ca, pe de-o parte, nu vei mai depinde de o a doua persoana care sa iti ofere satisfactie din punct de vedere sexual, iar pe de alta pentru ca vei stii care sunt lucrurile care iti fac placere in intimitate.

Jucariile sexuale reduc riscul de aparitie al bolilor de inima

Stiai ca faptul ca folosirea jucariilor sexuale este o activitate sanatoasa nu este doar un mit? Pe langa faptul ca ele iti pot resuscita apetitul sexual, exista foarte multe studii care concluzioneaza ca ele ajuta la mentinerea sanatatii tale. De cele mai multe ori, jucariile sexuale reduc riscul de aparitie al bolilor de inima, in special in cazul barbatilor. Aceasta nu este, insa, singura boala pe care jucariile sexuale reuseste sa o tina la distanta, caci ele ne ajuta, de asemenea, sa ne ferim de diabet sau de producerea unui accident vascular. In plus, prin folosirea jucariilor sexuale ne mentinem o stare generala de bine, deoarece in timpul utilizarii lor se elibereaza dopamina, hormul fericirii.

Folosirea jucariilor erotice restabileste pasiunea in cuplu

Jucariile erotice sunt destinate atat utilizarii individuale, pentru crearea placerii personale, dar la fel de bine ele pot fi folosite si in cuplu. De fapt, acestea au capacitatea de a restabili pasiunea in cuplu, reprezentand o modalitate inedita de a condimenta relatia. De fiecare data cand simti, deci, ca pasiunea dintre tine si partenerul tau incepe sa-si piarda din intensitate, poti apela la produsele unui magazin de jucarii erotice caci acolo veti gasi tot ceea ce este nevoie pentru a anima viata voastra sexuala.