Costumeaza-te si hai la joaca in noul Disney Universe! Te asteapta peste 40 de personaje din lumile



Disney Universe este un excelent joc de actiune si aventura care, pentru prima data in istorie, le ofera jucatorilor sansa de a explora toate lumile Disney si de a vedea laolalta toate personajele Disney.

”In Disney Universe, poti purta costumul oricarui personaj faimos Disney si pornesti la drum prin legendarele lumi create de catre Disney. Va trebui sa infrunti si sa invingi inamici, sa culegi monede si puteri, sa deblochezi noi costume si sa joci cooperativ, alaturi de prieteni, pentru a rezolva puzzle-uri si pentru a castiga batalii in cele mai frumoase si cunoscute lumi create de catre Disney si Pixar”, afirma Mike Stegaru, Product & Marketing Manager TNT Games.



Esti curios cum e sa fii in locul personajului favorit? - Costumeaza-te! Ai la dispozitie peste 40 de personaje Disney clasice si contemporane, printre care si Alice, Mike, TRON si Stitch.





Intra in Disney Universe, lupta cu arme si magie, rezolva puzzle-uri si joaca in mod cooperativ in cele 6 lumi diferite, inspirate din filmele Disney si Pixar!



Vrei mai multa distractie? - Fa echipa cu prietenii tai, pana la patru jucatori, pentru a duce la bun sfarsit misiunile, pentru a invinge inamicii... sau pur si simplu pentru a va scapa unii pe altii din bucluc.






 



 

 



 

Disney Universe TNT Games lansare joc video