5 feluri în care Vlad Cazino se remarcă pe piața jocurilor de noroc din România

Lansat în 2018, Vlad Cazino a devenit unul dintre punctele de referință pe piața jocurilor de noroc online din România. Iată 5 feluri în care acest cazino online a reușit să se facă remarcat într-un timp atât de scurt.

 

1. E cazinoul în care distracția e pe primul loc - Încă de la primul contact cu Vlad Cazino îți dai seama că este locul perfect să te distrezi. Vampirul Vlad, gazda acestui cazinou, are un umor fin și fiecare promoție disponibilă este anunțată pe un ton care te face să te simți bine și îți smulge cel puțin un zâmbet. În plus, la Vlad Cazino te simți de-al casei, deoarece totul este făcut într-o atmosferă relaxantă.

 

2. Varietate - Pe lângă faptul că este un loc potrivit să te distrezi, un alt mare avantaj al Vlad Cazino este varietatea. Prin intermediul aceluiași cont poți să joci la păcănele, la mese de ruletă și blackjack live, poți încerca jackpot poker sau să participi în camerele de bingo. Sloturi găsești din plin, de cei mai importanți furnizori de pe piață, atât nume foarte cunoscute precum Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Deluxe sau Sweet Bonanza, dar și cele mai noi lansări ale dezvoltatorilor, precum Money Train 2, Golden Ticket 2 sau Doom of Dead. Sunt disponibile și 4 mese de ruletă live, cu miză minimă ce pleacă de la 0.50 RON, dar și blackjack live. De asemenea, în camerele de bingo, miza minimă pornește de la 0.20 RON. Așadar, Vlad Cazino este locul în care te poți distra indiferent care ar fi bugetul tău.

 

3. Joci într-un mediu sigur - Vlad Cazino este licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (licența L1160657W000330 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN, valabilă până la 31.08.2026), iar acest lucru înseamnă că vei juca într-un mediu sigur, în care datele și tranzacțiile efectuate sunt în deplină siguranță. Mai trebuie spus că Vlad Cazino se află în portofoliul Kindred Group, un gigant de pe piața jocurilor de noroc, prezent în peste 100 de țări. Așadar, ai certitudinea că acest cazino face parte dintr-un grup de prestigiu internațional, care a primit numeroase premii, inclusiv pentru modul în care își tratează jucătorii. Toate datele sunt stocate pe servere securizate și nu există riscul ca informațiile tale să fie extrase sau folosite în alte scopuri.

 

4. Serviciu de Relații cu Clienții foarte bun - Vlad Cazino știe cât de importantă este interacțiunea cu clienții. Din acest motiv, acest serviciu este disponibil zilnic în limba română, de la ora 10:00 până la ora 23:00. Problemele ce pot apărea sunt rezolvate așadar foarte rapid. De asemenea, inclusiv retragerile făcute de pe Vlad Cazino sunt foarte rapide. Ele pot fi făcute prin diverse platforme, de la card bancar la transfer bancar sau Netteller și Skrill. Totodată, și pentru depuneri există numeroase metode disponibile.

 

5. Vlad Cazino nu încurajează jocul compulsiv - Tot timpul, utilizatorii sunt îndemnați să joace responsabil. Pentru a evita jocul compulsiv există totodată și câteva instrumente menite să îi ajute pe cei care pot avea astfel de acțiuni. Astfel, utilizatorii își pot testa profilul de jucător, își pot seta limite la depunere, se pot auto-exclude sau pot închide contul definitiv. În cazul în care un jucător se auto-exclude după o perioadă, el nu își poate debloca contul mai devreme de data stabilită, ceea ce este un mare avantaj.

 

Așadar, dacă ești în căutare de divertisment în deplină siguranță, Vlad Cazino este locul potrivit pentru tine. Aici găsești și o gamă variată de jocuri, cu tematică istorică, animale, fructe sau inspirate din filme și formații celebre. Toate acestea, într-o atmosferă extrem de relaxantă.

 

Vlad Cazino Distractie