Ce presupune un curs testare software – tot ce trebuie sa stii

In zilele noastre, domeniul IT pare sa fie din ce in ce mai atractiv – si asta pe buna dreptate. Tot mai multi tineri vad in acest segment reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere, insa acestia nu sunt singurii. Numeroase persoane care doresc sa se reorienteze profesional opteaza pentru inceperea unei cariere in IT, iar un curs testare software poate fi un bun punct de plecare.

Ce este un curs de testare online si cui se adreseaza?

 

Pentru cei care doresc sa intre in domeniul IT, un asemenea curs se dovedeste realmente util in cazul in care nu stiu pur si simplu de unde sa inceapa. Iata ce poate oferi un astfel de curs, care este disponibil si pe platforma FastTrackIT Teachable:

·         O imagine de ansamblu asupra activitatii si modului de lucru dintr-o firma de IT;

·         Introducere si notiuni de baza in legatura cu ceea ce inseamna un produs informatic;

·         Unde intervine testarea in viata unui produs informatic;

·         De ce e importanta aceasta testare;

·         Nivele de testare si diverse tipuri de testare pentru un produs informatic/website;

·         Recomandari cu privire la planificarea muncii, prin estimari corecte si redactare de cazuri de testare.

In cadrul platformei mentionate, acest curs testare software este prezentat in limba romana, pentru a fi asimilat mai usor, fara ca cei care cunosc prea putin limba engleza sa vada vreun impediment in acest sens. Cu toate acestea, in cadrul cursului sunt explicate si notiunile de baza in limba engleza, pentru familiarizarea cursantilor cu aceasta limba, de altfel atat de des utilizata in companiile IT.

Daca toate aceste informatii se dovedesc a fi atractive, cei de la FastTrackIT ridica miza si prezinta in cadrul aceleiasi platforme avantajele pe care le aduc aceste cursuri testare software online.

Confort si comoditate

Fara deplasari zilnice si un program specific, un asemenea curs poate fi abordat de oricine, dupa propriul ritm si program. Posibilitatea de a invata notiunile prezentate chiar din confortul propriei locuinte nu poate fi inlocuita de nimic, singura conditie fiind ca persoana interesata sa dispuna de un computer conectat la internet.

Cursurile online sunt mai accesibile ca pret

Depinde de fiecare cum asimileaza mai bine informatia si cum se simte mai confortabil sa isi consolideze cunostintele, insa din punct de vedere al costurilor implicate, cursurile in varianta online sunt mult mai accesibile ca pret. Cele desfasurate in stil clasic si traditional, in sali de cursuri, uneori chiar in alte localitati decat cele de domiciliu ale cursantilor, atrag cheltuieli de transport, eventual chiar de cazare, fapt ce face mult mai accesibila varianta online.

Poti invata cand ai tu timp

In weekend sau dupa serviciu, in timpul liber sau chiar in pauza de masa, un asemenea curs poate fi abordat oricand, daca informatia de parcurs este suficient de bine structurata. In acest fel fiecare poate sa invete mai eficient, valorificandu-si timpul la maximum si fara a-l irosi pe drumuri, cum este cazul acelor cursuri sustinute in diverse locatii si sali de curs.

Notiunile si informatiile pot fi reluate si verificate oricand

Daca se doreste aprofundarea unor anumite notiuni ori daca asupra unor informatii trebuie insistat mai mult, cursurile de testare online ofera aceasta oportunitate. Referitor la partea de verificare, se ofera atat testari din punct de vedere teoretic, cat si teste practice prin care cursantii pun in aplicare cunostintele dobandite.

Cumuland toate aceste avantaje, concluzia este evidenta: acest curs testare software reuseste sa informeze persoanele interesate cu privire la tehnicile, instrumentele si modul de lucru dintr-o companie de IT, ceea ce poate face integrarea mai usoara intr-un asemenea mediu.

De la concepte si informatii de baza se continua apoi cu informatii ce cresc treptat ca nivel de complexitate, pentru o mai buna aprofundare a cunostintelor. Cand totul vine la pachet cu preturi accesibile, comoditate si convenienta, dar si posibilitatea de a invata dupa propriul ritm, o asemenea alternativa devine cu siguranta atractiva pentru oricine doreste sa intre in sfera IT sau chiar sa inceapa o cariera in domeniu.

Pentru informatii suplimentare despre tot ceea ce implica un curs testare software, dar si alte tipuri de cursuri puse la dispozitie de cei de la FastTrackIT, cei interesati pot sa acceseze platforma fasttrackit.teachable.com.

curs testare software fasttrackit.teachable.com