Ce genti este recomandat sa purtam in sezonul estival 2017?

Dupa cum era de asteptat, anul 2017 a adus o serie de schimbari importante in lumea modei, cea mai importanta fiind faptul ca culoarea acestui a fost declarata Greenary, un verde deschis foarte relaxant pe care cu siguranta il vom putea observa pretutindeni in acest sezon. Vara este unul dintre sezoanele de pe parcursul anului care ne incanta cel mai mult din pricina faptului ca avem posibilitatea de a purta haine scurte si chic, un lucru care ne creeaza impresia de libertate si de fericire. Chiar daca tendintele din lumea modei sunt deosebit de dinamice, avand in vedere ca se schimba periodic, acesta este unul dintre motivele pentru care ne este destul de dificil sa tinem pasul in mod regulat cu toate aceste schimbari.

Gentile sunt accesorii la moda pe intreg parcursul anului, fiind adesea considerate unele dintre cele mai bune prietene ale femeilor. O geanta nu este un accesoriu oarecare avand in vedere ca acestea sunt deosebit de practice, dar in acelasi timp sunt si niste produse care reusesc sa adauge un plus de eleganta si stil tinutelor pe care le purtam. Un magazin online in cadrul caruia regasesti o varietate de genti casual pentru femei, potrivite pentru sezonul curent este Peloro.ro. Iata insa cateva lucruri demne de luat in calcul atunci cand vrei sa iti alegi geanta perfecta pentru aceasta perioada a anului. 

Culorile deschise.

Anotimpul vara a fost mereu despre culori aprinse si despre design-uri inflorate, astfel ca aceste lucru nu ar trebui sa mai reprezinte o noutate. Vara este unul dintre cele mai permisive sezoane atunci cand vine vorba despre combinatii indraznete, astfel ca este mai mult decat indicat sa dam frau liber imaginatiei si sa combinam culorile intr-un mod cat mai inteligent. Rosu, verde, albastru, galben, pe fiecare dintre acestea le putem purta in orice nuante si combinatii, fara teama de a gresi. 

Materialele de calitate.

Chiar daca multa lume este de parere ca materialele nu conteaza foarte mult atunci cand vine vorba despre genti, in realitate lucrurile nu stau chiar asa. O geanta confectionata dintr-un material de calitate nu doar ca are un aport estetic diferit, insa va rezista si o perioada mult mai indelungata de timp. Pielea naturala este la ora actuala unul dintre cele mai cautate materiale atunci cand vine vorba despre genti pentru femei. 

Design si forma cat mai indraznete.

Desi in general gentile au forme destul de clasice, astazi avem acces la game intregi de genti care pot iesi cu usurinta din tiparele clasice. Spre exemplu gentile de tip rucsac se afla astazi la mare cautare si par sa devina un standard in acest sezon. In privinta design-ului, putem da frau liber imaginatiei si sa optam pentru orice tip de design. In general, pentru tinutele lejere din timpul verii putem sa optam pentru un design cu motive de vara precum unul cu floricele. 

Www.peloro.ro este un magazin online care vine in intampinarea clientilor cu o varietate de modele de genti pentru femei si barbati la cele mai accesibile preturi.   

genti casual femei genti office femei genti de seara femei genti piele naturala