Castiga Dublu de Paste cu SunaRomania.com!

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, SunaRomania.com doreste sa-si recompenseze clientii: se dubleaza punctele bonus oferite pentru recomandarea unui client nou.

Clientii SunaRomania.com au acum ocazia sa obtina credit gratuit pentru a efectua apeluri internationale recomandand acest serviciu. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientii trebuie sa trimita codul de recomandare din contul SunaRomania.com catre prieteni iar acestia trebuie sa completeze acest cod in momentul inscrierii pe website. Pentru fiecare prima comanda activata a unui prieten recomandat, clientii SunaRomania.com primesc 1000 Puncte Bonus(in loc de 500), echivalentul a $10. Aceste puncte pot fi convertite in credit instant pentru a efectua convorbiri. Aceasta oferta este valabila pana in 4 Aprilie 2010.

Serviciul este disponibil din peste 35 de tari si reprezinta o alternativa viabila pentru apeluri internationale.Misiunea SunaRomania.com este sa apropie oamenii. Serviciul este usor de folosit si ofera o calitate superioara la preturi atractive.

SunaRomania.com ureaza tuturor Paste Fericit!

suna acasa telefonie internationala