Care sunt tendintele in amenajarea bucatariei in 2017?

Bucataria este cel mai uzual spatiu din cadrul unei locuinte avand in vedere faptul ca aici petrecem o buna parte din timp alaturi de prieteni si familie si in plus aici desfasuram si o serie de alte activitati precum gatitiul sau savuratul unei cafele. Tendintele in ceea ce priveste amenajarea bucatariei se schimba in mod constant si cel mai adesea putem observa aceste schimbari odata cu trecerea dintr-un an intr-altul. Pentru ca in general este destul de dificil sa ne documentam temeinic in ceea ce priveste aceste modificari, vom incerca in cele ce urmeaza sa descoperim impreuna cateva dintre exigentele pe care trebuie sa le respectam atunci cand vrem sa optam pentru o bucatarie moderna. 

Cu toate ca bucataria joaca un rol atat de important in cadrul unei locuinte, nu de putine ori avem tendinta de a neglija aproape in totalitate capitolul mobilierului pentru acest spatiu. Una dintre cele mai bune optiuni  pe care le avem la ora actuala atunci cand vine vorba de alegerea unei bucatarii moderne sunt magazinele online care vin in intampinarea noastra cu portofolii din ce in ce mai complete in acest sens. 

"Bucataria este indiscutabil cel mai uzual spatiu din cadrul unei locuinte, fapt pentru care aceasta ar trebui sa beneficieze de o atentie mai aparte atunci cand vine vorba despre amenajari interioare. Bucataria anului 2017 inseamna mai inainte de toate minimalism si culori inchise, o schimbare absolut radicala daca luam in calcul faptul ca in anii precedenti culorile aprinse erau la mare cautare"a declarat unul dintre administratorii site-ului www.germankitchens.ro 

Culorile inchise si aspectul minimalist, principalele caracteristici ale mobilierului in 2017

Una dintre principalele caracteristici ale tendintelor in materie de mobilier din acest an sunt culorile inchise care reusesc sa creeze contraste foarte puternice si care contribuie in mod direct la crearea unor acorduri cromatice deosebite. Nu trebuie insa sa uitam despre aspectul mobilierului in ceea ce priveste design-ul. In acest an in tendinte se regaseste mobilierul de bucatarie care dispune de un design minimalist caracterizat prin linii drepte, design foarte specific stilului scandinav si care pare sa se regaseasca intr-un numar tot mai mare de bucatarii moderne. 

Mobilierul anului 2017 inseamna calitate si rezistenta

Un alt aspect demn de luat in calcul in acest an este calitatea materialelor utilizate in constructia mobilierului pentru aceasta incapere. Un mobilier de bucatarie modern este unul care rezista la umezeala si zgarieturi si care in timp ramane la fel de fiabil.

Bucatarii Germania - Germankitchens.ro

Bucatarii Germania - Germankitchens.ro

bucatarii bucatarii Germania bucatarie la comanda Germania bucatarii premium Germania bucatarii de lux Germnaia