Care e sursa implinirii atat in business, cat si pe plan personal?



Implineste-ti visurile... disciplinat!

Un sistem testat pentru a-ti dezvolta creativitatea

Cu ajutorul povestilor ilustrative, al exemplelor din lumea reala si al exercitiilor amuzante si practice, autorul Josh Linkner le arata liderilor si creatorilor de echipe cum sa devina imediat mult mai eficienti in descoperirea noilor cai catre solutii mai profitabile.

Cartea, demonstreaza clar modul in care poate fi folosita creativitatea in aproape orice domeniu; chiar si cele mai birocrate corporatii isi pot cultiva astfel creativitatea, devenind mult mai competitive in piata din ziua de azi, caracterizata de o continua schimbare.

JOSH LINKNER este fondator si presedinte al ePrize, un jucator dominant in industria promotiilor, care a lucrat cu 74 dintre cele mai puternice 100 de branduri din lume. Este antreprenor, cunoscut interpret de jazz si un orator motivational solicitat. A castigat cateva premii in business, tehnologie si design, printre care se numara Antreprenorul Anului, de la Ernst & Young, CEO-ul Anului, de la Automation Alley si Directorul Anului, din orasul Detroit.

www.amsta.ro

“The creativity gap is real and it’s getting worse. Josh Linkner challenges you to become a disruptive force for change, and I hope you will.” – SETH GODIN (Autorul cartii Permission marketing, eMarketing, Survival is not Enough, Purple Cow s.a.)

www.amsta.ro

 

 

amsta creativitate motivational vise seth godin