Campania “Strălucesc și donez” Ajută femeile diagnosticate cu cancer mamar din România!

Cancerul la sân este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancer la femei și reprezintă principalul motiv de deces prin cancer la femeile din Europa. Totodată, se estimează faptul că o femeie din opt, care atinge vârsta de 85 de ani, va dezvolta cancer la sân, iar potrivit Institutului Oncologic Bucureșți, aproape 6000 de cazuri noi de cancer mamar sunt diagnosticate anual în țara noastră.

În acest context, compania Roxanne’s Jewellery, în parteneriat cu Asociația pentru prezenția și lupta împotriva cancerului “Amazonia”, lansează campania “Strălucesc și donez”, cu scopul de a reflecta, de a educa și de a sprijini financiar tratamentele femeilor depistate cu o formă de cancer la sân. Astfel, 5% din suma oricărei bijuterii puse în vânzare de Roxanne’s Jewellery va fi direcționată către Asociația Amazonia, care va investi sumele donate pentru prevenția, diagnosticarea precoce și tratamentul acestei boli.

Prin donația ta vei ajuta o persoană care se luptă să se vindece, un supraviețuitor sau vei susține activități de conștientizare și educare în scopul prevenirii îmbolnăvirii. Prin generozitatea oamenilor asemeni ție, Asociația Amazonia va putea continua asistarea și suportul celor în nevoie. Donăm 5% din toate vânzările (online și din showroom-ul Roxanne's din Băneasa Shopping City). Banii donați au valoare pentru că merg la cauza în care noi și clienții noștri credem și pentru că vor fi folosiți așa cum am promis, pentru prevenție și pentru a redă șansa la vindecare și la viață. De asemenea, designerul israelian de bijuterii Mariana Ravid a creat special pentru campania din octombrie, de lupta împotriva cancerului la san, o bijuterie cu profundă semnificație, care reprezintă tocmai simbolul prevenirii și luptei împotriva acestei maladii. Este vorba de un charm în ediție limitată, sub formă de fundiță bătută în cristale Swarovski Rose, în două variante de placare: aur roz de 24 de carate sau argint 925”, declară Roxana Muntean, fondatorul companiei Roxanne’s Jewellery.


Cum puteți susține femeile diagnosticate cu cancer mamar?

Pentru orice cumpărătura de pe site-ul www.roxannes.ro sau din showroom-ul Roxanne’s din Băneasa Shopping City, Roxanne’s Jewellery va dona 5% către partenerul campaniei “Strălucesc și Donez”, Amazonia – Asociația pentru Prevenția și Lupta împotriva cancerului. De asemenea, se poate achiziționa unul dintre Charm-urile Simbol în ediție limitată, la jumătate de preț, pentru suma de doar 59.50 RON. În plus, la orice comandă de peste 500 RON, clientii vor primi unul dintre Charm-uri cadou, acesta fiind simbolul internațional al prevenției cancerului la sân. Totodată, clientii pot purta cu mândrie bijuteriile Roxanne's achiziționate în scop caritabil, pot posta o fotografie alături de hashtag-ul #StralucescSiDonez și astfel vor arată lumii că le pasă și că susțin persoanele în nevoie, iar pe Facebook pot adăuga frame-ul oficial “Strălucesc și donez” la poză de profil, prin accesarea link-ului

www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=378184309736018.



Persoană de contact

Roxana Muntean

Fondator – Roxannes.ro

0749228855




bijuterii charmuri bijuterii cu cristale swarovski