Camere de supraveghere

     Mprotect CCTV este interesata de protectia propriei afaceri precum si de siguranta locuintei dumneavoastra de aceea ofera o gama diversificata de camere de supraveghere video analogice de exterior si interior cu infrarosu, camere de supraveghere video IP megapixel, digital video recorder ce pot inregistra in timp real la rezolutie full D1, network video recorder care permit inregistrarea / redarea la rezolutii de 1080P, 960P, 720P si D1, precum si accesorii pentru camere de supraveghere.

      Mprotect CCTV este o companie tanara, dinamica aparuta pe piata sistemelor de supraveghere din Romania ca urmare directa a necesitatii de siguranta. Profilul companiei noastre este de importator si distribuitor de sisteme de supraveghere video adresandu-se tuturor utilizatorilor prin solutii perfect customizate nevoilor lor. Produsele oferite de noi sunt variate si de cea mai inalta calitate, in conformitate cu standardele europene din domeniu. Cu ajutorul nostru va puteti bucura de siguranta, control si confort. Ne recomanda responsabilitatea si respectul fata de clientii nostrii prin aducerea pe piata romaneasca a sistemelor de supraveghere de cea mai buna calitate , obiectivul nostru fiind acela de a dezvolta un parteneriat pe termen lung, bazat pe beneficii reciproce.

Daca dispuneti de un buget pentru achizitionarea unui sistem de supraveghere video, Mprotect CCTV va sta la dispozitie oferindu-va cele mai bune preturi.

Ne gasiti pe internet la magazinul nostru online: http://www.mprotect.ro

supraveghere video camera supraveghere video camere de supraveghere sisteme de supraveghere camere ip