Cadoul ideal pentru orice barbat



Printre nenumaratele cadouri pentru barbati,  iLUX.ro iti propune o idee de cadou la care orice barbat viseaza cu ochii deschisi, si anume globurile tip bar. 

Orice barbat care se respecta are un mini-bar. Unii ii gasesc locul printr-un dulap iar altii la vedere pe o etajera. In ultimul timp insa, foarte la moda este sa-ti ascunzi bauturile intr-un glob pamantesc.  

Aceste cadouri deosebite - globuri tip bar - servesc nu doar ca  suport pentru sticlele de bautura, ci dispun si de alte o serie de avantaje. De exemplu, innobileaza orice interior, aducand in acelasi timp o  nota de stil si lux incaperii. 

De asemenea acest cadou poate sa motiveze barbatii sa aiba si bauturi calitatative, doar nu poti patra in el orice bautura. Chiar daca barbatul care-l detine nu este el un aristocrat de singe, de obicei barbatii foarte repede inteleg ca in interior nu e binevenit sa patreze tarie de proasta calitate. 

Imagineaza-ti cat de mandru va fi barbatul caruia i-l oferi cadou, mai ales atunci cand vine cineva in vizita.  Orice barbat va deschide cu mandri barul in forma de glob, iar daca musafirul vine insotit si de sotie, sa nu va mire daca o să auziti ca-i sopteste  “Blana ta va mai astepta, eu trebuie sa-mi cumpar asa ceva!” 

Intr-adevar, barul glob pamantesc arata foarte chic si scump. Interiorul globului poate adaposti nu doar bauturi dar are spatii prevazute si pentru pahare, in fine tot de ce are nevoie un barbat pentru organizarea unei serviri nobile cu bauturi fine. 

Si cel mai important, acum singura grija pe care o vei avea cand vei alege cadouri pentru barbati de ziua de nastere e sa alegi intre mai mult modele de globuri tip bar: de birou, pe rotile, cu biblioteca sau masuta, avand siguranta ca oricare va fi alegerea ta, vei produce la fel de multa bucurie si incantare oricarui barbat. 

cadouri barbati globuri tip bar cadouri speciale cadouri ideale barbati bar glob pamantesc