Bebelusii au nevoie de jucarii specifice varstei lor



Universul copilariei este foarte frumos colorat de multitudinea de jucarii ce ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte frumos, prin joc ajungand sa dobandeasca noi cunostinte. Odata ce au inceput sa fie atrasi de obiectele din jur, bebelusii au nevoie de noi stimuli de atentie care sa le dezvolte simturile si imaginatia.

 

Jucariile pentru bebelusi trebuie sa fie specifice pentru varsta lor, sa nu contina piese mici sau materiale ce pot fi alergice sau toxice. Verificati eticheta produsului de fiecare data aunci cand cumparati o jucarie. Aceasta trebuie sa fie destinata copiilor cu varsta pe care bebelusul dumneavoastra o are.

 

Fie ca e vorba de jucariile din plus moale, de jucarii polifonice sau muzicale, cei mici sunt atrasi de culorile vii, de formele interesante si de jucariile fascinante cu adevarat. Bebelusii pot experimenta notiunile de textura, forma, culoare, invatand constant noi elemente despre mediul inconjurator. Pentru cei mici, exista si jucarii gingivale ce ii ajuta pe cei mici sa suporte mai usor durerea pe care o au atunci cand le cresc primii dintisori.

 

Pentru jucarii bebelusi ce indeplinesc norme stricte de calitate, pentru leagane copii, cantare bebelusi sau alte sute de produse pentru cei mici, accesati site-ul nostru www.jucariimagice.ro. Va asteptam cu o gama foarte larga de produse la preturi mici.

leagane copii cantare copii jucarii bebelusi leagane jucarii