Atat de necesar pentru siguranta copilului

Calatoriile cu automobilul sunt frecvente, mai ales in perioada de iarna cand gerul si zapada va poate tine blocati in a utiliza caruciorul. O plimbare la bunici sau la prieteni insa se poate face si cu automobilul.

Pentru aceasta insa trebuie cumparat un scaun auto care sa se potriveasca masinii pe care o aveti. In general, trebuie sa mergeti cu masina la un magazin care vinde astfel de produse si sa luati unul dintre ele, sa il fixati si sa vedeti daca intr-adevar se potriveste banchetei din spate a masinii. Masinile sunt diferite, exista mii de modele. Scaunele auto nu sunt chiar atat de diversificate si nu exista scaune auto pentru marca A sau B; ele se pot folosi si de A si de B, dar numai dupa o testare prealabila.

Se observa cum in ultimii ani chiar producatorii de masini va pot directiona catre un anumit fabricant de scaune auto de copii, daca nu chiar ei insisi produc aceste scaune, la fel de bine cum produc si scaunele masinilor proprii. Deci inainte de a cauta tot felul de marci de scaune auto pentru copii in tot felul de magazine virtuale si reale, poate ar fi bine sa va interesati si de oferta pe care v-o prezinta chiar dealer-ul de unde v-ati cumparat masina. In acest fel, puteti fi siguri ca scaunul se va potrivi perfect masinii dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scaune copii scaun copil scaune copii ieftine scaune pt copii scaune ietine