Allview Q1 GET intro noua versiune

Allview Q1 GET poate fi gasit in magazinele partenere intr-o noua versiune cu un meniu care poate fi setat intr-o noua tematica precum si in limba maghiara, cu un dictionar roman- englez/englez-roman preinstalat si multe alte aplicatii utile disponibile in magazinul nostru de aplicatii AplyStore.

“Allview Q1 GET este un telefon apreciat la nivel european, fiind comercializat acum si in Olanda, Italia, Spania, Grecia si Moldova prin diverse parteneriate incheiate la inceputul acestui an. Dezvoltarea continua a soft-ului este o constanta pentru inginerii nostri care au reusit sa construiasca un produs la standarde europene”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager.

Imbinand functii multimedia si de comunicare avansate (PushMail, Sincronizare, ebook) cu instrumente de socializare si mesagerie instant, aplicatii de film si un player media usor de accesat, Q1 GET este un telefon care se adreseaza deopotriva oamenilor de afaceri si tinerilor.

DJK Dictionary, dictionarul englez- roman/roman-englez, preinstalat, dezvoltat de programatori romani va fi util in cele mai diverse situatii. Are o interafata intuitiva, traduce peste 10000 de cuvinte, sinonime pentru cuvintele cautate, cautare rapida si meniu in doua limbi - romana si engleza.

Q1 GET exceleaza la capitolul conectivitate. Se conecteaza la internet prin 3G, WiFi, GPRS, EDGE si Bluetooth prin Bolt cel mai rapid browser pentru telefoane mobile. Aplicatiile din telefon ofera acces direct la stiri prin RSS. Atat evenimente sportive cat si rezultatele meciurilor de fotbal, actualizate in timp real, sunt disponibile la o distanta de doar cateva click-uri prin intermediul Snaptu.

Allview Q1 GET se gaseste in magazinele de specialitate din tara la pretul promotional de 479 lei.Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085


Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorit� serviciilor gratuite �i facilit��ilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

tableta Dual SIM 3G Wi-Fi