Allview Q1 G3T recomanda Google Maps





Google Maps este un serviciu oferit de Google, optimizat si pentru telefonele mobile, care furnizeaza harti ale strazilor, un planificator de traseu pentru calatoriile pe jos, cu masina sau cu transportul in comun, precum si un sistem de localizare a diverselor companii pentru mai multe tari din lume.

 

Odata lansata in telefon, aplicatia Google Maps cere introducerea unei noi adrese de cautare si pune la dispozitia utilizatorilor mai multe optiuni: indicatii de orientare (rutiere, de tranzit si mers pe jos) intre locatia curenta si punctul indicat, vizualizare harta sau vedere din satelit, inregistrare locatii favorite si panoramare.

 

Una dintre cele mai utile optiuni ale aplicatiei este Street View, prin care se pot vizualiza imagini la nivel stradal din anumite locatii. Street View se poate accesa din pagina de adresa a unui rezultat de cautare sau printr-un singur click pe harta. Dupa afisarea imaginii aplicatia permite rotirea la stanga si la dreapta ca si cum ati deplasa harta.

 

Aplicatia poate fi descarcata in limba romana de pe site-ul Allview sau pentru utilizatorii care folosesc Q1 G3T se poate gasi in magazinul Allview Store preinstalat in telefon. De asemenea, Google Maps este usor de instalat si folosit atata timp cat dispuneti de o conexiune la internet. Folosind Q1 G3T exista mai multe optiuni pentru conectarea la internet: 3G, Wi-Fi, GPRS si EDGE.

 

Orice utilizator Allview Q1 G3T poate sa isi personalizeze telefonul prin instalarea si a altor aplicatii utile de pe site-ul Allview sau direct din telefon prin Allview Store.

 

Q1 G3T se gaseste la vanzare in Selgros Cash&Carry si in retelele de magazine de specialitate din tara la un pret foarte accesibil, de numai 519 Lei.

 

 

Persoana de contact: Echipa Allview tel. 0268/337 085

 

Despre AllviewMobile:

AllviewMobile este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor pe care le ataşăm telefoanelor noastre Dual SIM.

 

Telefoanele Allview pot fi achizitionate din magazinele specializate: Germanos, Fonomat, Proton,  Euro-GSM,  din reteaua Selgros Cash&Carry, de la comerciantii din toata tara si din magazinele online.

allview Q1 G3T Google Maps dual SIM