Allview Q1 G3T reduce costurile de acces la internet



Destinata in principal persoanelor aflate in continua miscare, aplicatia de PushMail permite primirea automata pe telefon a mesajelor din contul de email de la seviciu si din conturile personale precum Gmail, Hotmail sau Yahoo. Acest serviciu poate fi in anumite conditii costisitor, dar prin PushMail Mobiquus, traficul de date si implicit costurile conexiunii sunt reduse prin functia de comprimare a fisierelor.

Alaturi de reducerea costurilor de trafic, Mobiquus adauga serviciului de PushMail urmatoarele facilitati: notificare la primirea unui email, scrierea rapida prin functia “autocomplete”, taierea, copierea, cautarea si intoarcearea la forma initiala in textul mailului. In acelasi timp, permite deschiderea atasamentelor .pdf, .zip si .rar, documentelor de tip imagine sau video si tuturor fisierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007.

Citirea unui mail este simpla prin folosirea optiunii de zoom si a optiunii de setare a tipului de caracter la afisare. Continutul mailurilor este adaptat ecranului TFTde 2,4 inchi de care dispune Q1 G3T pentru o afisare optima, in timp ce expedierea fotografiilor si fisierelor de mari dimensiuni este posibila la cele mai mici costuri prin redimensionare.

Prin Mobiquus esti conectat in permanenta la conturile tale de email deoarece aplicatia actualizeaza casuta ta postala la fiecare patru minute. De asemenea, in Inbox gasesti rapid orice mail prin optiunea de cautare iar adresele corespondentilor odata introduse in aplicatie sunt retinute in memorie. Securitatea si confidentialitatea informatiilor transferate este garantata de Mobiquus prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer).

Aplicatia de PushMail poate fi descarcata in limba romana de pe site-ul Allview si este usor de configurat pentru ca implica doar transfer de date intre serverul de mail si contul inregistrat pe site-ul Mobiquus si acces la internet. Iar, Q1 G3T exceleaza la capitolul conectivitate prin 3G, WiFi, GPRS, EDGE si Bluetooth.

Formula Q1 G3T + Mobiquus este potrivita din punct de vedere al fuctionalitatii si al costurilor de trafic pe internet atat pentru incepatorii care doresc sa experimenteze serviciul de email a telefoanelor mobile cat si pentru cei care doresc o solutie mai performanta.

Allview Q1 G3T se gaseste la vanzare in Selgros Cash&Carry si in retelele de magazine de specialitate din tara la un pret foarte accesibil, de numai 519 Lei.

allview Q1 GET telefon dualSIM allview mobile visual Fan