Allview lanseaza AllDro Box 2 multimedia center




Allview lanseaza astazi, 13 iunie 2011, AllDro Box 2 un dispozitiv multimedia de dimensiuni reduse care ruleaza pe televizor continutul vast al internetui, fisierele salvate pe un hard extern sau pe un card de memorie SD, aplicatii si jocuri Android, toate alaturi de filmele, seriale si programele TV redate in format fullHD cursiv.

 

“AllDro Box 2 se diferentiaza de primul dispozitiv de acest fel lansat de catre companie printr-un nou procesor mai performant cu o frecventa de 1,2 Ghz, o conectica diversa si prin faptul ca realizeaza streaming media in format FullHD cursiv”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

 

Conexiunea la o retea de internet poate fi realizata fara fir sau cu ajutorul unui cablu de retea. Prin conexiune Wi-Fi sau Ethernet, dispozitivul se conecteaza la sistemele PC disponibile si permite vizualizarea si rularea, direct pe televizor, a fisierelor multimedia din reteaua formata.

 

Datorita media player-ului nativ, AllDro Box 2 reda fisiere audio si video. De asemenea, permite si streaming Radio sau TV care poate rula si in timpul folosirii altor aplicatii. Toate programele TV pot fi vizionate atat in format clasic cat si in format fullHD (1080p) fara costuri aditionale.

 

Dispozitivul se conecteaza la aproape orice televizor modern prin intermediul portului HDMI si integreaza cele mai utilizate porturi. Printre acestea se numara: 4 mufe USB, un port HDMI, o iesire audio (AV-out jack) si una video (YPbPr), o intrare RJ45 pentru cablul LAN, un slot pentru card microSD si un conector eSATA. Mai mult, terminalul reda in format fullHD cele mai cunoscute formate video precum: MKV- pana la 60fps si 42mbps; AVI MPEG4 (divX 3.11, 4, 5, 6, Xvid, H264, WMV)- pana la 60 fps si 19 mbps; TS MPEG2- pana la 60 fps si 50 mbps; FLV pana la 60 fps si 10 mbps. In ceea ce priveste formatele audio, cele suportate sunt: MP3, WMA, FLAC, AAC, OGG si WAV.

 

Prin browser integrat, AllDro Box 2 permite deschiderea oricarei adrese web. Fie site-uri de stiri, retele de socializare precum Facebook si Twitter, videoclipuri de pe YouTube si conturi de email toate pot fi accesate din ecranul televizorului. Site-urile si aplicatiile de email-urilor fiind optimizate pentru a fi vizualizate pe un ecran TV de mari dimensiuni.

 

Nu in ultimul rand, AllDro Box 2 ruleaza sistemul de operare Android 2.2 si are preinstalate o serie de aplicatii utile. Prin accesarea magazinelor de aplicatii Android, acesta poate fi personalizat cu alte sute de aplicatii interactive devenind chiar si o consola de jocuri. Insa utilizarea produsului nu se limiteaza doar la functii de divertisment, aparatul poate fi folosit si in activitatile de serviciu. Alaturi de aplicatiile de e-mail si office acesta poate accesa protocoluri de transfer de fisiere (FTP) si protocoluri tip “remote desktop”.


Produsul poate fi cumparat prin precomanda de pe site-ul allview.ro la pretul de 699 de lei. Pentru mai multe informatii consultati pagina de prezentare de pe site-ul allview.ro.

 

 

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite şi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.