Allview lanseaza al 3-a produs din gama low-end, Allview L3 Cheer



Allview Mobile lanseaza in luna martie telefonul Dual SIM L3 Cheer care se va adauga gamei modelelor entry dezvoltate de catre companie. L3 Cheer va fi un telefon usor de utilizat care va dispune de conectivitatea GPRS si WAP, player-ul audio si video, camera foto cu flash light si radio-ul FM care poate inregistra muzica difuzata.

“Printre gadget-urile din ce in ce mai complexe care apar pe piata, modelele entry isi vor regasi intotdeauna locul adresandu-se unui public larg care cauta un telefon simplu si robust care sa indeplineasca functionalitatea Dual SIM si care sa ofere o autonomie ridicata a bateriei. L3 Cheer indeplineste aceste cerinte si chiar le depaseste prin suportul multimedia cu care este dotat”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

L3 Cheer reda si stocheaza fisiere audio si video pana la 4 GB prin cele doua sloturi disponibile pentru carduri de 2 GB care completeaza memoria telefonului. Noul model vine si cu o optiune utila de respingere prin SMS a apelurilor primite in momente nepotrivite.

De asemenea, L3 Cheer va fi un partener de incredere pentru cei aflati in zone cu acces limitat la electricitate datorita autonomiei ridicate care poate ajunge pana la 10 zile in timpul de asteptare si pana la 4 ore in timpul unei convorbiri.  

L3 Cheer va fi disponibil in doua variante negru sau alb si se va gasi la vanzare in magazinele partenere de la mijolocul lunii martie.

 

 

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

 

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite ÅŸi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

Allview L3 Cheer Dual SIM telefoane Dual SIM