Albastrul clasic, culoarea anului 2020 - pus in evidenta de imbracamintea de la Clessidra

A fi imbracat bine inseamna a fi in ton cu tot ce e nou, cu tot ce se poarta in noul an. Astfel, in categoria celor imbracati bine anul acesta se vor situa persoanele ce vor opta mai mereu pentru piese vestimentare in culoarea anului si anume albastrul clasic.

Clessidra, nume cu autoritate pe piata de profil din Romania, a pregatit deja pentru cei interesati o multime de piese vestimentare in albastru clasic. De la rochii casual sau sexy, pana la sapolete si chiar pantaloni albastri, toate aceste piese vestimentare sunt menite sa le claseze pe purtatoare in topul celor bine imbracate anul acestea.

Jeansii si albastrul lor autentic

Piese de rezistenta in 2020, datorita culorii sub care se prezinta, jeansii fac parte din colectia de pantaloni dama din cadrul magazinului Clessidra. Pentru ca orice moment al zilei sau al noptii poate fi considerat unul perfect pentru a purta jeansi, cei disponibili pe clessidra.ro sunt de mai multe tipuri – atat eleganti prin simplitate, cat si sexy cu aspect patat si deteriorat, perfecti pentru o iesire in club.

In aceeasi ordine de idei, cele ce prefera oricand sa poarte piese vestimentare negre, nonculoarea atemporala, gasesc pe clessidra.ro pantaloni tip jeansi skinny, pantaloni cu aspect de piele, din vinil, tip joggers, iar lista nu se opreste aici. Intreaga categorie disponibila poate fi vizualitata pe site: https://www.clessidra.ro/32-pantaloni-dama.

Corsetele modelatoare de la Clessidra – pentru o talie mereu de invidiat!


Unele tipuri de jeansi, in special cei cu talia joasa, li se potrivesc cel mai bine femeilor cu o talie de invidiat, sculptata atent. Cele ce nu vor sa fie restrictionate din a purta astfel de jeansi datorita centimetrilor nedoriti din talie pot apela oricand la corsetele modelatoare de pe clessidra.ro.

Scurte, cu inchidere invizibila sau premium, corsetele disponibile pot modela orice silueta. Totodata, in cadrul site-ului se regasesc si corsete postnalate ce pot fi folosite atat dupa o nastere normala, cat si dupa operatia de cezariana.

Cele interesate sunt invitate sa acceseze clessidra.ro pentru a inspecta intreaga gama de corsete modelatoare, dar si categoriile vaste de piese de imbracaminte. Dupa o simpla navigare pe site isi vor sa seama ca pretul produselor se afla intr-un echilibru optim cu calitatea acestora, asadar clessidra.ro devenind un magazin din care merita sa faci achizitii.